Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Originaldeksel i skinn til Galaxy Z Fold2

Samsung Leather Cover Galaxy Z Fold2 Black

  Art.nr: 1015048
  • Originaldeksel fra Samsung
  • Ekte skinn
  • Alle knapper er tilgjengelige
  • Innside i mikrofiber

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Leather Cover er et mobildeksel fra Samsung som understreker det stilrene, lekre designet på din flunkende nye Samsung Galaxy Z Fold2. Dekselet er laget av ekte skinn og har en innside i mikrofiber som beskytter mot riper, støt og slitasje. Skinndekselet beskytter telefonen din, men gjør også telefonen din enda stiligere. Utsiden i skinn gjør også telefonen din mindre glatt, slik at du får bedre grep om den.

Leather Cover er et baksidedeksel med full tilgang til kamera, porter og knapper. Den slette overflaten gir dessuten et behagelig grep og vil med tiden utvikle en vakker, naturlig patina.

1015048 1015048 Samsung Samsung Leather Cover Galaxy Z Fold2 Black EF-VF916LBEGEU Samsung Leather Cover er et mobildeksel fra Samsung som understreker det stilrene, lekre designet på din flunkende nye Samsung Galaxy Z Fold2. Dekselet er laget av ekte skinn og har en innside i mikrofiber som beskytter mot riper, støt og slitasje. Skinndekselet beskytter telefonen din, men gjør også telefonen din enda stiligere. Utsiden i skinn gjør også telefonen din mindre glatt, slik at du får bedre grep om den.Leather Cover er et baksidedeksel med full tilgang til kamera, porter og knapper. Den slette overflaten gir dessuten et behagelig grep og vil med tiden utvikle en vakker, naturlig patina. Samsung 3 1 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung