Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Originaldeksel i skinn til Galaxy Z Flip

Samsung Leather Cover Galaxy Z Flip Black

  Art.nr: 1015045
  • Originaldeksel fra Samsung
  • Ekte, mykt kalveskinn
  • Todelt baksidebeskyttelse

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Leather Cover er et mobildeksel fra Samsung som understreker det stilrene, lekre designet på din flunkende nye Samsung Galaxy Z Flip. Dekselet er todelt og laget av ekte kalveskinn Det beskytter telefonen din, men gjør også telefonen din enda stiligere. Utsiden i skinn gjør også telefonen din mindre glatt, slik at du får bedre grep om den.

Dekselet er enkelt å ta av og på fordi det har en vakuumplaye på innsiden. Det sitter derfor godt om telefonen din, men kan samtdig enkelt løsnes uten å sette merker på telefonen. Dekselet fungerer med trådløs lading, men Samsung anbefaler at du tar av dekselet før du benytter trådløs batterideling.

1015045 1015045 Samsung Samsung Leather Cover Galaxy Z Flip Black EF-VF700LBEGEU Samsung Leather Cover er et mobildeksel fra Samsung som understreker det stilrene, lekre designet på din flunkende nye Samsung Galaxy Z Flip. Dekselet er todelt og laget av ekte kalveskinn Det beskytter telefonen din, men gjør også telefonen din enda stiligere. Utsiden i skinn gjør også telefonen din mindre glatt, slik at du får bedre grep om den.Dekselet er enkelt å ta av og på fordi det har en vakuumplaye på innsiden. Det sitter derfor godt om telefonen din, men kan samtdig enkelt løsnes uten å sette merker på telefonen. Dekselet fungerer med trådløs lading, men Samsung anbefaler at du tar av dekselet før du benytter trådløs batterideling. Samsung 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung