Originaldeksel i lær til Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Leather Cover Galaxy S20 Ultra Black

  Art.nr: 1011562
  • Originaldeksel fra Samsung
  • Ekte premiumlær
  • Sideknappene er dekket
  • Innside med mikrofiber

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Leather Cover er et helt nytt mobildeksel fra Samsung som gir et trendy, stilig og stilren beskyttelse for din Samsung Galaxy S20 Ultra . Det originale dekselet er laget i premium lær med mikrofiber innvendig som beskytter mot riper, støt og slitasje. Dekselet beskytter både mot eksterne støt og samtidig øker mobilens følelse i hånden og reduserer risikoen for å skli.

Leather Cover er et dekkende bakdeksel med full tilgang til kamera, porter og knapper. Sideknappene er også dekket, merket med høyder slik at du kan finne dem lettere, noe som også gi en god taktil følelse. Den ytre delen av dekselet gir deg også en helt ny følelse når du holder Galaxy S20 Ultra i hånden.

1011562 Samsung Samsung Leather Cover Galaxy S20 Ultra Black EF-VG988LBEGEU Samsung Leather Cover er et helt nytt mobildeksel fra Samsung som gir et trendy, stilig og stilren beskyttelse for din Samsung Galaxy S20 Ultra . Det originale dekselet er laget i premium lær med mikrofiber innvendig som beskytter mot riper, støt og slitasje. Dekselet beskytter både mot eksterne støt og samtidig øker mobilens følelse i hånden og reduserer risikoen for å skli.Leather Cover er et dekkende bakdeksel med full tilgang til kamera, porter og knapper. Sideknappene er også dekket, merket med høyder slik at du kan finne dem lettere, noe som også gi en god taktil følelse. Den ytre delen av dekselet gir deg også en helt ny følelse når du holder Galaxy S20 Ultra i hånden. Samsung 4,3 3 479 NOK 479 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung