Originaldeksel i lær til Samsung Galaxy S20+

Samsung Leather Cover Galaxy S20+ Black

  Art.nr: 1011549
  • Originaldeksel fra Samsung
  • Ekte premiumlær
  • Sideknappene er dekket
  • Innside med mikrofiber

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Leather Cover er et helt nytt mobildeksel fra Samsung som gir et trendy, stilig og stilren beskyttelse for din Samsung Galaxy S20+. Det originale dekselet er laget i premium lær med mikrofiber innvendig som beskytter mot riper, støt og slitasje. Dekselet beskytter både mot eksterne støt og samtidig øker mobilens følelse i hånden og reduserer risikoen for å skli.

Leather Cover er et dekkende bakdeksel med full tilgang til kamera, porter og knapper. Sideknappene er også dekket, merket med høyder slik at du kan finne dem lettere, noe som også gi en god taktil følelse. Den ytre delen av dekselet gir deg også en helt ny følelse når du holder Galaxy S20+ i hånden.

1011549 Samsung Samsung Leather Cover Galaxy S20+ Black EF-VG985LBEGEU Samsung Leather Cover er et helt nytt mobildeksel fra Samsung som gir et trendy, stilig og stilren beskyttelse for din Samsung Galaxy S20+. Det originale dekselet er laget i premium lær med mikrofiber innvendig som beskytter mot riper, støt og slitasje. Dekselet beskytter både mot eksterne støt og samtidig øker mobilens følelse i hånden og reduserer risikoen for å skli.Leather Cover er et dekkende bakdeksel med full tilgang til kamera, porter og knapper. Sideknappene er også dekket, merket med høyder slik at du kan finne dem lettere, noe som også gi en god taktil følelse. Den ytre delen av dekselet gir deg også en helt ny følelse når du holder Galaxy S20+ i hånden. Samsung 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung