Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Futteral med transparent lokk til Galaxy S20 FE

Samsung Clear View Cover Galaxy S20FE Navy

  Art.nr: 1014356
  • Offisielt futteral fra Samsung
  • Se varsler gjennom lokket
  • Beskytter mot skitt og riper
  • Alle tilkoplinger er tilgjengelig

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Clear View Cover er et originalt futteral fra Samsung til Galaxy S20 FE som består av et perfekt modelltilpasset hardt deksel og et delvis gjennomsiktig deksel. Det gir deg et futteral som beskytter både frem- og baksiden av mobilen din samtidig som du kan se klokka, notatene og hendelsene fra telefonens på skjermen.

Matcher og beskytter

Clear View Cover har et delvis gjennomsiktig og lett farget deksel som du kan matche til samme farge som din mobil. Det gir god beskyttelse mot riper på skjermen, uten å hindre deg i å se hva som skjer i mobiltelefonen din. Se tiden, se notatene og hvem ringer til med lokket lukket. Innersiden av lokket har en jevn og glatt overflate som som beskytter skjermen. Det harde mobildekselet som du legger til på baksiden av telefonen beskytter mot eksterne påvirkninger som støt og slitasje.

Selvfølgelig har du fortsatt tilgang til kamera, knapper og porter. Clear View Cover kan også brukes sammen med trådløs lading, men det bør fjernes når du deler strøm med en annen enhet for å få det beste resultatet.

1014356 1014356 Samsung Samsung Clear View Cover Galaxy S20FE Navy EF-ZG780CNEGEW Clear View Cover er et originalt futteral fra Samsung til Galaxy S20 FE som består av et perfekt modelltilpasset hardt deksel og et delvis gjennomsiktig deksel. Det gir deg et futteral som beskytter både frem- og baksiden av mobilen din samtidig som du kan se klokka, notatene og hendelsene fra telefonens på skjermen.Matcher og beskytterClear View Cover har et delvis gjennomsiktig og lett farget deksel som du kan matche til samme farge som din mobil. Det gir god beskyttelse mot riper på skjermen, uten å hindre deg i å se hva som skjer i mobiltelefonen din. Se tiden, se notatene og hvem ringer til med lokket lukket. Innersiden av lokket har en jevn og glatt overflate som som beskytter skjermen. Det harde mobildekselet som du legger til på baksiden av telefonen beskytter mot eksterne påvirkninger som støt og slitasje. Selvfølgelig har du fortsatt tilgang til kamera, knapper og porter. Clear View Cover kan også brukes sammen med trådløs lading, men det bør fjernes når du deler strøm med en annen enhet for å få det beste resultatet. Samsung 5 2 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung