Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mobildeksel til Galaxy S20+ med transparent lokk

Samsung Clear View Cover Galaxy S20+ Black

  Art.nr: 1011519
  • Offisielt deksel fra Samsung
  • Se oppdateringer gjennom lokket
  • Beskytter mot søl og skader
  • Alle porter er tilgjengelige

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Clear View Cover er et originaldeksel fra Samsung til Galaxy S20+, og består av et perfekt tilpasset hardt skall med semitransparent lokk. Dekselet beskytter både for- og baksiden av din lekre nye telefon samtidig som du kan følge med på klokken, notifikasjoner og hendeler fra telefonens always on-display.  

Matcher og beskytter

Clear View Cover har et semitransparent og lett farget lokk som du kan fargematche mot mobilen, og det beskytter mot riper på displayet uten å forhindre deg fra å se hva som skjer. Sjekk klokka, les meldinger og se hvem som ringer selv med lokket igjen. Innsiden av lokket har en glatt overflate som er snill mot displayet. Dekselet klipses fast på baksiden av mobilen og beskytter mot all ytre påvirkning, som støt, slag og slitasje.

Selvsagt har du fortsatt tilgang til kamera, taster og alle porter. Clear View Cover kan du til og med beholde på under trådløs lading, men for best mulig resultat bør du ta det av når du skal dele strøm med en annen enhet.

1011519 1011519 Samsung Samsung Clear View Cover Galaxy S20+ Black EF-ZG985CBEGEU Clear View Cover er et originaldeksel fra Samsung til Galaxy S20+, og består av et perfekt tilpasset hardt skall med semitransparent lokk. Dekselet beskytter både for- og baksiden av din lekre nye telefon samtidig som du kan følge med på klokken, notifikasjoner og hendeler fra telefonens always on-display.   Matcher og beskytter Clear View Cover har et semitransparent og lett farget lokk som du kan fargematche mot mobilen, og det beskytter mot riper på displayet uten å forhindre deg fra å se hva som skjer. Sjekk klokka, les meldinger og se hvem som ringer selv med lokket igjen. Innsiden av lokket har en glatt overflate som er snill mot displayet. Dekselet klipses fast på baksiden av mobilen og beskytter mot all ytre påvirkning, som støt, slag og slitasje.Selvsagt har du fortsatt tilgang til kamera, taster og alle porter. Clear View Cover kan du til og med beholde på under trådløs lading, men for best mulig resultat bør du ta det av når du skal dele strøm med en annen enhet. Samsung 5 1 449 NOK 449 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung