Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Transparent bakdeksel med stativfunksjon til Galaxy S20 FE

Samsung Clear Stand/Cover Galaxy S20FE Transparent

  Art.nr: 1014360
  • Originaldeksel fra Samsung
  • Integrert stativ
  • Tynt og diskret

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Beskytt din Samsung Galaxy S20 FE uten å gå på kompromiss med verken farge eller form, og få samtidig et smart integrert stativ. Samsung Clear Stand/Cover er et originaldeksel fra Samsung som er perfekt modelltilpasset med full tilgang til knapper, kamera og porter. Det semiharde mobildekselet er tynt og diskret og påvirker ikke tykkelse eller utseende på telefonen i nevneverdig grad, samtidig som det gir god beskyttelse mot riper, støt og slitasje. Clear Stand/Cover beskytter med andre ord godt uten at det tar for mye plass både visuelt og fysisk.

mobildeksel med stativ til Samsung Galaxy S20 FE

Innebygd stativ

Med innebygd kickstand i to ulike vinkler kan du enkelt stille opp Galaxy-telefonen i horisontal modus for å kunne se på film og serier.

1014360 1014360 Samsung Samsung Clear Stand/Cover Galaxy S20FE Transparent EF-JG780CTEGEU Beskytt din Samsung Galaxy S20 FE uten å gå på kompromiss med verken farge eller form, og få samtidig et smart integrert stativ. Samsung Clear Stand/Cover er et originaldeksel fra Samsung som er perfekt modelltilpasset med full tilgang til knapper, kamera og porter. Det semiharde mobildekselet er tynt og diskret og påvirker ikke tykkelse eller utseende på telefonen i nevneverdig grad, samtidig som det gir god beskyttelse mot riper, støt og slitasje. Clear Stand/Cover beskytter med andre ord godt uten at det tar for mye plass både visuelt og fysisk.Innebygd stativMed innebygd kickstand i to ulike vinkler kan du enkelt stille opp Galaxy-telefonen i horisontal modus for å kunne se på film og serier. Samsung 2 5 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung