Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tynt deksel til Samsung Galaxy S20

Samsung Clear Cover Galaxy S20 Transparent

  Art.nr: 1011540
  • Originaldeksel fra Samsung
  • Tynt
  • Diskret

Internett

Forventet på lager: 10.12.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gi din Samsung Galaxy S20 et ekstra lag med beskyttelse uten å skjule farge eller form på mobilen din. Dette originale dekselet fra Samsung er perfekt modelltilpasset med full tilgang til knapper, kamera og porter. Det halvharde mobildekselet er tynt og diskret noe som ikke påvirker utseendet til mobilen, samtidig som det gir god beskyttelse mot riper, støt og slitasje. Clear Cover beskytter på en diskret måte.

Samsung Clear Cover kan være på mobilen under trådløs lading og strømdeling, men for de aller beste resultatene når du deler strøm, bør det fjernes.

1011540 1011540 Samsung Samsung Clear Cover Galaxy S20 Transparent EF-QG980TTEGEU Gi din Samsung Galaxy S20 et ekstra lag med beskyttelse uten å skjule farge eller form på mobilen din. Dette originale dekselet fra Samsung er perfekt modelltilpasset med full tilgang til knapper, kamera og porter. Det halvharde mobildekselet er tynt og diskret noe som ikke påvirker utseendet til mobilen, samtidig som det gir god beskyttelse mot riper, støt og slitasje. Clear Cover beskytter på en diskret måte.Samsung Clear Cover kan være på mobilen under trådløs lading og strømdeling, men for de aller beste resultatene når du deler strøm, bør det fjernes. Samsung 4,3 3 189 NOK 189 NewCondition PreOrder
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung