Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trendy, beskyttende bakdeksel til Galaxy S10

Richmond & Finch Green Leopard for Samsung Galaxy S10

  Art.nr: 1010626
 • Hard bakdeksel med bumper
 • Støtter trådløs lading
 • Moteriktig design
 • Blank overflate
 • Dekkede sideknapper

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Green Leopard
White Marble
Green Leopard
Black Out
Pink Marble

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Richmond & Finch har utviklet sine deksler med et hovedmål, å skape et sterkt beskyttende produkt i moteriktig design. Sofistikerte marmorprints, feminine blomsterprints og stilrene nyanser kjennetegner de forskjellige covers fra Richmond & Finch. Gi smarttelefonen din et livlig preg samtidig som du viser frem den vakreste siden din. Med sin lukkede 360° beskyttelse, vil telefonen være godt beskyttet mot ulykker når "livet skjer". Dekslet består av en støtfanger som beskytter kantene på skjermen og et hardt deksel som beskytter ryggen.

Støtter trådløs lading

Det tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade.

Match med tilbehør og klær

Alle deksler fra Richmond & Finch er designet for å gå hånd i hånd med tidens mest populære trender. Designet er inspirert av de rene, klassiske elementene som kjennetegner skandinavisk design. Velg deksel etter tilbehør, klær og stemning, og nå hele veien med din komplette look.

Se også

(0 stk)
 • Designet av Minna Heino
 • Magnetisk med støtte for trådløs lading
 • Match med PureSense lommebokdeksel

199,-

Se også

(0 stk)
 • Designet av Minna Heino
 • Magnetisk med støtte for trådløs lading
 • Match med PureSense lommebokdeksel

199,-

1010626 Richmond & Finch Richmond & Finch Green Leopard for Samsung Galaxy S10 S10-408 Richmond & Finch har utviklet sine deksler med et hovedmål, å skape et sterkt beskyttende produkt i moteriktig design. Sofistikerte marmorprints, feminine blomsterprints og stilrene nyanser kjennetegner de forskjellige covers fra Richmond & Finch. Gi smarttelefonen din et livlig preg samtidig som du viser frem den vakreste siden din. Med sin lukkede 360° beskyttelse, vil telefonen være godt beskyttet mot ulykker når "livet skjer". Dekslet består av en støtfanger som beskytter kantene på skjermen og et hardt deksel som beskytter ryggen. Støtter trådløs lading Det tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade. Match med tilbehør og klær Alle deksler fra Richmond & Finch er designet for å gå hånd i hånd med tidens mest populære trender. Designet er inspirert av de rene, klassiske elementene som kjennetegner skandinavisk design. Velg deksel etter tilbehør, klær og stemning, og nå hele veien med din komplette look. Samsung 2,7 3 169 NOK 169 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Deksel og futteral
 4. Samsung