Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trendy og praktisk lommebokdeksel til Galaxy S8

PureSense Mesmerized wallet for Samsung Galaxy S8

  Art.nr: 1008553
  • Designet av Minna Heino
  • Saffiano kunstlær i høy kvalitet
  • To kortlommer og seddelholder
  • Uttagbart magnetisk cover
  • Diskret lukkemekanisme

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Mesmerized
Fontana jumbo
Mesmerized

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Holdbar design i voksimpregnert Saffiano kunstlær, sterke magneter som holder det uttagbare coveret på plass, dobbel kortlomme og en smart låsemekanisme. Lommebokdekselet i PureSense-serien har alle egenskaper et lommebokdeksel trenger for å kunne være en trendy helhetsløsning i høy kvalitet.

PureSense er resultatet av et tett samarbeid mellom NetOnNet og premiumdesignmerket Minna Heino. Kolleksjonen består av både mobildeksler og lommebokdeksler. Gjennom å eie produksjonskjeden fra start til slutt kan vi prissette produktene til en veldig god lagerpris, helt uten å måtte vike på kvaliteten.

Designdeksel og kaffe

Saffiano kunstlær både inn- og utvendig

Saffiano er en lærtype som kjennetegnes av sitt rutete mønster og glatte ytre. En voksimpregnering motvirker slitasje og gjør kunstlæret vannavvisende. Med et glatt yttermateriale kan man også enklere tørke vekk flekker og søl uten at skitten fester seg i kunstlæret.

PureSense Fontana lommebokdeksel

Vanlig deksel følger med

Alle lommebokdeksler fra PureSense / Minna Heino-kolleksjonen kommer med et uttagbart deksel i høy kvalitet. Dekselet er foret med mikrofiber for å beskytte baksiden av telefonen din, og det har en matt, gripevennlig utside. Det har samme designlogo som hovedproduktet, en detalj som gir et forbedret helhetsinntrykk og holder en rød tråd i hele designserien.

Minna Heino design

Diskret og praktisk lukkemekanisme

De fleste lommebokdeksler benytter samme lukkemekanisme - den tradisjonelle flippen som vanligvis strekker seg litt over lokket. Med PureSense / Minna Heino falt valget på en mer diskret løsning. To magnetiske låseflipper som er på siden av dekselet både holder det lukket og bidrar til en renere, slankere profil.

PureSense Minna Heino Mesmerized mobildeksel

PureSense / Minna Heino

Uansett hvor du befinner deg i livet ønsker vi at det skal være lett å skreddersy utseendet på din mobil til noe som passer din livsstil. Som en del av vår store satsning rundt mobiltilbehør for ulike livsstiler har vi sammen med det Boråsbaserte premiumdesignmerket Minna Heino laget en kolleksjon med deksler og mobilvesker for deg som følger de nyeste trendene.

1008553 1008553 PureSense PureSense Mesmerized wallet for Samsung Galaxy S8 Mesmerized wallet for Samsung S8 Holdbar design i voksimpregnert Saffiano kunstlær, sterke magneter som holder det uttagbare coveret på plass, dobbel kortlomme og en smart låsemekanisme. Lommebokdekselet i PureSense-serien har alle egenskaper et lommebokdeksel trenger for å kunne være en trendy helhetsløsning i høy kvalitet. PureSense er resultatet av et tett samarbeid mellom NetOnNet og premiumdesignmerket Minna Heino. Kolleksjonen består av både mobildeksler og lommebokdeksler. Gjennom å eie produksjonskjeden fra start til slutt kan vi prissette produktene til en veldig god lagerpris, helt uten å måtte vike på kvaliteten. Saffiano kunstlær både inn- og utvendig Saffiano er en lærtype som kjennetegnes av sitt rutete mønster og glatte ytre. En voksimpregnering motvirker slitasje og gjør kunstlæret vannavvisende. Med et glatt yttermateriale kan man også enklere tørke vekk flekker og søl uten at skitten fester seg i kunstlæret. Vanlig deksel følger med Alle lommebokdeksler fra PureSense / Minna Heino-kolleksjonen kommer med et uttagbart deksel i høy kvalitet. Dekselet er foret med mikrofiber for å beskytte baksiden av telefonen din, og det har en matt, gripevennlig utside. Det har samme designlogo som hovedproduktet, en detalj som gir et forbedret helhetsinntrykk og holder en rød tråd i hele designserien. Diskret og praktisk lukkemekanisme De fleste lommebokdeksler benytter samme lukkemekanisme - den tradisjonelle flippen som vanligvis strekker seg litt over lokket. Med PureSense / Minna Heino falt valget på en mer diskret løsning. To magnetiske låseflipper som er på siden av dekselet både holder det lukket og bidrar til en renere, slankere profil. PureSense / Minna Heino Uansett hvor du befinner deg i livet ønsker vi at det skal være lett å skreddersy utseendet på din mobil til noe som passer din livsstil. Som en del av vår store satsning rundt mobiltilbehør for ulike livsstiler har vi sammen med det Boråsbaserte premiumdesignmerket Minna Heino laget en kolleksjon med deksler og mobilvesker for deg som følger de nyeste trendene. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Samsung 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung