PureSense Fontana for Samsung Galaxy A40 - Trendy mobildeksel til Galaxy A40
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trendy mobildeksel til Galaxy A40

PureSense Fontana for Samsung Galaxy A40

  Art.nr: 1008294
  • Designet av Minna Heino
  • Magnetisk med støtte for trådløs lading
  • Match med PureSense lommebokdeksel
  • Foret med mikrofiber
  • En perfekt blanding av trend og funksjon

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Holdbar design i slitesterk plast, en foret innside som forebygger riper og innebygde magneter som muliggjør kombinasjon med magnetiske lommebokfutteral. Mobildekslene i PureSense-serien har alle egenskaper et mobildeksel trenger for å være en trendy og god løsning. Mobildekslene i PureSense / Minna Heino-serien tillater trådløs lading av din smarttelefon med dekselet på og er designet for å passe perfekt sammen med lommebokfutteralene i samme serie for at du skal kunne matche fritt.

PureSense er resultatet av et tett samarbeid mellom NetOnNet og premiumdesignmerket Minna Heino. Kolleksjonen består av både mobildeksler og lommebokdeksler. Gjennom å eie produksjonskjeden fra start til slutt kan vi prissette produktene til en veldig god lagerpris, helt uten å måtte vike på kvaliteten.

En perfekt miks av trend og funksjon

En sentral byggesten i produksjonsprosessen til et tiltalende mobildeksel er selvfølgelig designet, men like viktig mener vi det er at dekselets hovedfunksjon ikke glemmes. Derfor er dekslene fra PureSense konstruert i slitesterk plast foret med mikrofiber og testet for å ikke forhindre muligheten til trådløs lading av kompatible mobiltelefoner. Kombinasjonen av trend og funksjon gir deg et pent mobildeksel som kompromissløst beskytter din telefon uten å påvirke mobilens funksjoner.

Foret med mikrofiber

Den forede innsiden lar din smarttelefon håndtere et eventuelt fall og forebygger riper. Med et deksel på telefonen i lang tid er det ikke umulig at støv og skitt sniker seg inn. Disse partiklene er såpass små at de ikke nødvendigvis er synlige, men de kan allikevel lage riper på baksiden av telefonen. Foret i mikrofiber absorberer disse partiklene og holder baksiden av telefonen din ripefri og fin.

Matche med lommebokfutteral fra PureSense / Minna Heino-serien

Alle mobildeksler i serien er magnetiske for å sømløst fungere med magnetiske PureSense-lommebokdeksler. Ved å matche ditt PureSense-deksel med et lommebokfutteral fra samme serie kan du oppdage en ny måte å uttrykke deg på, selvsagt med perfekt passform uansett kombinasjon.

De ulike dekseldesignenes tilgjengelighet varierer mellom ulike telefonmodeller. Det kan derfor hende at alle dekslene på bildet over ikke finnes til din modell. Scroll opp på toppen av siden og se hvilke varianter som finnes av modellen du ser på nå.

PureSense / Minna Heino

Uansett hvor du befinner deg i livet ønsker vi at det skal være lett å skreddersy utseendet på din mobil til noe som passer din livsstil. Som en del av vår store satsning rundt mobiltilbehør for ulike livsstiler har vi sammen med det Boråsbaserte premiumdesignmerket Minna Heino laget en kolleksjon med deksler og mobilvesker for deg som følger de nyeste trendene.