Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tynn og slitesterk mobildeksel til Galaxy S10

Pitaka MagEZ Case Black/Grey Twill for Samsung Galaxy S10

  Art.nr: 1009351
 • Beskytter mot riper og støt
 • Slitesterk
 • Støtter trådløs lading
 • Tynn
 • Laget av Aramid

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Black/Gray Twill
Black/Red
Black/Grey Plain
Black/Gray Twill

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Aramid Case er et stilig deksel fra Pitaka. Den er laget av Aramid, brukes til fly og militært utstyr som beskytter mobiltelefonen mot riper og støt, samtidig som den holder mobilen tynn. På innsiden av dekselet finner du to magnestiske plater, som er strategisk plassert for å ikke støtten for trådløs lading, som samtidig tillater montering på magnetisk mobilholder. Silkeaktig overflate, ekstremt tynn og stilig design er noen av funksjonene til Aramid Case, og mye mer.

Støtter trådløs lading 

Det tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade.

Hva er Aramid?

Aramid, sammensatt av "aromatic polyamide", er slitesterk og holdbart materiale laget av syntetiske fibre. Dette materiale ble opprinnelig utviklet og brukt til fly og militært utstyr, men brukes i dag til mer. 

Aramid har mange gode egenskaper som brukes til å skille materiale fra andre syntetiske fibertyper. Noen av dem er: 

 • Slitesterk 
 • Resistent mot nedbryting
 • Strømledende 
 • Høyt smeltepunkt (> 500 ° C) 
 • Brannherdig 

Aramid sammenlignet med karbonfiber

Det kan være vanskelig å finne noen store forskjeller mellom et mobildeksel laget av Aramid og et mobildeksel laget av karbonfiber. Forskjellene er imidlertid større enn man skulle tro. For eksempel er et karbonfiberskall generelt veldig stivt, i forhold til et Aramid deksel. Mangelen på fleksibilitet i en karbonfiber deksel kan igjen føre til sprøhet og lettere sprekker, mens Aramid-dekselet, som kan bøyes, har en betydelig lavere risiko til sprøhet og lettere sprekker. 

En annen stor forskjell er at karbonfiber leder strøm. Noe som kan resultere i forskjellige signaler som mobiltelefon sender og mottar blir avbrutt eller svekket. Aramid er ledende og påvirker dermed ikke signalene over hovedtaket.

1009351 Pitaka Pitaka MagEZ Case Black/Grey Twill for Samsung Galaxy S10 KS1001 Aramid Case er et stilig deksel fra Pitaka. Den er laget av Aramid, brukes til fly og militært utstyr som beskytter mobiltelefonen mot riper og støt, samtidig som den holder mobilen tynn. På innsiden av dekselet finner du to magnestiske plater, som er strategisk plassert for å ikke støtten for trådløs lading, som samtidig tillater montering på magnetisk mobilholder. Silkeaktig overflate, ekstremt tynn og stilig design er noen av funksjonene til Aramid Case, og mye mer. Støtter trådløs lading  Det tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade. Hva er Aramid? Aramid, sammensatt av "aromatic polyamide", er slitesterk og holdbart materiale laget av syntetiske fibre. Dette materiale ble opprinnelig utviklet og brukt til fly og militært utstyr, men brukes i dag til mer.  Aramid har mange gode egenskaper som brukes til å skille materiale fra andre syntetiske fibertyper. Noen av dem er:  Slitesterk Resistent mot nedbrytingStrømledende Høyt smeltepunkt (> 500 ° C) Brannherdig  Aramid sammenlignet med karbonfiber Det kan være vanskelig å finne noen store forskjeller mellom et mobildeksel laget av Aramid og et mobildeksel laget av karbonfiber. Forskjellene er imidlertid større enn man skulle tro. For eksempel er et karbonfiberskall generelt veldig stivt, i forhold til et Aramid deksel. Mangelen på fleksibilitet i en karbonfiber deksel kan igjen føre til sprøhet og lettere sprekker, mens Aramid-dekselet, som kan bøyes, har en betydelig lavere risiko til sprøhet og lettere sprekker.  En annen stor forskjell er at karbonfiber leder strøm. Noe som kan resultere i forskjellige signaler som mobiltelefon sender og mottar blir avbrutt eller svekket. Aramid er ledende og påvirker dermed ikke signalene over hovedtaket. Samsung 349 NOK 349 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Deksel og futteral
 4. Samsung