Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lommebokfutteral i full-grain-skinn til Galaxy S20

dbramante1928 Lynge - Galaxy S20 - Black

  Art.nr: 1013754
  • Ekte full-grain-skinn
  • Avtakbart magnetisk bakdeksel
  • CO2-nøytral produksjon
  • Praktisk magnetlås
  • RFID-beskyttede kortlommer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

dbramante1928 Lynge er et stilrent lommebokdeksel med avtakbart magnetisk festet bakdeksel. Både futteralet og dekselet er laget i ekte full-grain-skinn, som begge utvikler en unik og personlig patina over tid. I de RFID-beskyttede lommene har du plass til minst tre bank- og kredittkort, og du kan ta ut bakdekselet og bruke det uten lommebokfunksjonen om du har lyst til å variere litt. Lynge er produsert 100 % CO2-fritt på dbramante1928s egne fabrikk.

RFID-beksyttede kortlommer

RFID er en type signal som benyttes ved kontaktløs betaling, men også noe som kan utnyttes av tjuvaktige radder med uærlige hensikter. Lokket på Lynge er utstyrt med en RFID-blokkasje som hindrer RFID-signaler fra å sendes både inn og ut for at kortene ikke skal kunne scannes.

Blir penere med tiden

Lommebokfutteralene i Lynge-serien er laget i beste full-grain-skinn. Skinnet eldres med tiden og utvikler en stilig patina som blir unik for ditt deksel.

Håndlaget i en CO2-nøytral fabrikk

Alle dbramante1928-produkter er designet i Danmark og håndlaget av gode håndverkere i Kolkata, India. Ved å gjøre all produksjon i egen fabrikk kan dbramante1928 kontrollere hele produksjonskjeden til hvert enkelt produkt, noe som både sikrer kvaliteten og hva som skjer med produktene. Fabrikken drives utelukkende på ren energi fra solcellepaneler og er dermed helt CO2-nøytral.

Deksel som støtter trådløs lading

Det tynne designet på dekselet gjør at du kan lade opp telefonen via trådløs lading. Du trenger altså ikke å ta av dekselet før du lader telefonen på en Qi-lader, det er bare å legge telefonen på plata og la den gjøre jobben sin.

Trådløs lading fungerer med bakdekselet, du må ta av det magnetisk festede lommebokfutteralet.

Kompatibilitet

  • Samsung Galaxy S20
1013754 1013754 dbramante1928 dbramante1928 Lynge - Galaxy S20 - Black LYSEGTBL1150 dbramante1928 Lynge er et stilrent lommebokdeksel med avtakbart magnetisk festet bakdeksel. Både futteralet og dekselet er laget i ekte full-grain-skinn, som begge utvikler en unik og personlig patina over tid. I de RFID-beskyttede lommene har du plass til minst tre bank- og kredittkort, og du kan ta ut bakdekselet og bruke det uten lommebokfunksjonen om du har lyst til å variere litt. Lynge er produsert 100 % CO2-fritt på dbramante1928s egne fabrikk.RFID-beksyttede kortlommerRFID er en type signal som benyttes ved kontaktløs betaling, men også noe som kan utnyttes av tjuvaktige radder med uærlige hensikter. Lokket på Lynge er utstyrt med en RFID-blokkasje som hindrer RFID-signaler fra å sendes både inn og ut for at kortene ikke skal kunne scannes.Blir penere med tidenLommebokfutteralene i Lynge-serien er laget i beste full-grain-skinn. Skinnet eldres med tiden og utvikler en stilig patina som blir unik for ditt deksel.Håndlaget i en CO2-nøytral fabrikkAlle dbramante1928-produkter er designet i Danmark og håndlaget av gode håndverkere i Kolkata, India. Ved å gjøre all produksjon i egen fabrikk kan dbramante1928 kontrollere hele produksjonskjeden til hvert enkelt produkt, noe som både sikrer kvaliteten og hva som skjer med produktene. Fabrikken drives utelukkende på ren energi fra solcellepaneler og er dermed helt CO2-nøytral.Deksel som støtter trådløs ladingDet tynne designet på dekselet gjør at du kan lade opp telefonen via trådløs lading. Du trenger altså ikke å ta av dekselet før du lader telefonen på en Qi-lader, det er bare å legge telefonen på plata og la den gjøre jobben sin.Trådløs lading fungerer med bakdekselet, du må ta av det magnetisk festede lommebokfutteralet.KompatibilitetSamsung Galaxy S20 Samsung 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung