Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smalt lommebokfutteral til Galaxy A51

dbramante1928 Copenhagen Slim - Samsung A51 - Black

  Art.nr: 1013755
  • Ekte full-grain-skinn
  • CO2-nøytral produksjon
  • Praktisk magnetlås
  • RFID-beskyttede kortlommer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

dbramante1928 Copenhagen Slim er et stilrent lommebokdeksel laget i ekte full-grain-skinn som utvikler en unik og personlig patina over tid. Futteralet har utskjæring i lokket som lar deg prate i telefonen med lokket lukket. I de RFID-beskyttede lommene har du plass til minst tre bank- og kredittkort, og det er plass til sedler i lokket. Copenhagen Slim er produsert 100 % CO2-fritt på dbramante1928s egne fabrikk.

RFID-beksyttede kortlommer

RFID er en type signal som benyttes ved kontaktløs betaling, men også noe som kan utnyttes av tjuvaktige radder med uærlige hensikter. Lokket på Copenhagen Slim er utstyrt med en RFID-blokkasje som hindrer RFID-signaler fra å sendes både inn og ut for at kortene ikke skal kunne scannes.

Blir penere med tiden

Lommebokfutteralene i Copenhagen Slim-serien er laget i beste full-grain-skinn. Skinnet eldres med tiden og utvikler en stilig patina som blir unik for ditt deksel.

Håndlaget i en CO2-nøytral fabrikk

Alle dbramante1928-produkter er designet i Danmark og håndlaget av gode håndverkere i Kolkata, India. Ved å gjøre all produksjon i egen fabrikk kan dbramante1928 kontrollere hele produksjonskjeden til hvert enkelt produkt, noe som både sikrer kvaliteten og hva som skjer med produktene. Fabrikken drives utelukkende på ren energi fra solcellepaneler og er dermed helt CO2-nøytral.

Deksel som støtter trådløs lading

Det tynne designet på dekselet gjør at du kan lade opp telefonen via trådløs lading. Du trenger altså ikke å ta av dekselet før du lader telefonen på en Qi-lader, det er bare å legge telefonen på plata og la den gjøre jobben sin.

Kompatibilitet

  • Samsung Galaxy A51

1013755 dbramante1928 dbramante1928 Copenhagen Slim - Samsung A51 - Black CO51GTBL1158 dbramante1928 Copenhagen Slim er et stilrent lommebokdeksel laget i ekte full-grain-skinn som utvikler en unik og personlig patina over tid. Futteralet har utskjæring i lokket som lar deg prate i telefonen med lokket lukket. I de RFID-beskyttede lommene har du plass til minst tre bank- og kredittkort, og det er plass til sedler i lokket. Copenhagen Slim er produsert 100 % CO2-fritt på dbramante1928s egne fabrikk.RFID-beksyttede kortlommerRFID er en type signal som benyttes ved kontaktløs betaling, men også noe som kan utnyttes av tjuvaktige radder med uærlige hensikter. Lokket på Copenhagen Slim er utstyrt med en RFID-blokkasje som hindrer RFID-signaler fra å sendes både inn og ut for at kortene ikke skal kunne scannes.Blir penere med tidenLommebokfutteralene i Copenhagen Slim-serien er laget i beste full-grain-skinn. Skinnet eldres med tiden og utvikler en stilig patina som blir unik for ditt deksel.Håndlaget i en CO2-nøytral fabrikkAlle dbramante1928-produkter er designet i Danmark og håndlaget av gode håndverkere i Kolkata, India. Ved å gjøre all produksjon i egen fabrikk kan dbramante1928 kontrollere hele produksjonskjeden til hvert enkelt produkt, noe som både sikrer kvaliteten og hva som skjer med produktene. Fabrikken drives utelukkende på ren energi fra solcellepaneler og er dermed helt CO2-nøytral.Deksel som støtter trådløs ladingDet tynne designet på dekselet gjør at du kan lade opp telefonen via trådløs lading. Du trenger altså ikke å ta av dekselet før du lader telefonen på en Qi-lader, det er bare å legge telefonen på plata og la den gjøre jobben sin.KompatibilitetSamsung Galaxy A51 Samsung 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung