Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lommebokfutteral for Galaxy A40

Andersson Premium Wallet Case Black for Samsung Galaxy A40

  Art.nr: 1008389
 • PU-lær
 • Tre kortlommer
 • Praktisk stativfunksjon
 • Snakk med lokket lukket

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Premium  Wallet Case er lommebokfutteral som beskytter både front og bakside på mobiltelefon din, slik at du minimerer riper, slitasje og skade hvis du mister mobilen din. Innsiden av lokket har en lomme for f.eks. bankkort eller førerkort, noe som gjør at Andersson Flip Wallet Case kan erstatte lommeboken. Et lite skåret hull på forsiden gjør det mulig å snakke med lokket lukket.

Kan ersatte lommeboken

Innsiden av lokket har tre kortlommer for f.eks. bankkort eller førerkort, noe som gjør at Andersson Premium Wallet Case kan erstatte lommeboken. Passer perfekt til deg som alltid glemmer lommeboken hjemme. 

Praktisk stativfunksjon

Fest dekselet i lommeboken og vinkle telefonen til ønsket vinkel for å bruke den innebygde stativfunksjonen. Perfekt for å se på filmer, lese lengre tekster eller kikke på en oppskrift på kjøkkenet.

Se også

(2 stk)
 • 360° beskyttelse i PU skinn
 • 3 RFID-beskyttende kortlommer
 • Avtakbar magnetisk deksel

199,-

Se også

(2 stk)
 • 360° beskyttelse i PU skinn
 • 3 RFID-beskyttende kortlommer
 • Avtakbar magnetisk deksel

199,-

1008389 Andersson Andersson Premium Wallet Case Black for Samsung Galaxy A40 DIP656 Black Andersson Premium  Wallet Case er lommebokfutteral som beskytter både front og bakside på mobiltelefon din, slik at du minimerer riper, slitasje og skade hvis du mister mobilen din. Innsiden av lokket har en lomme for f.eks. bankkort eller førerkort, noe som gjør at Andersson Flip Wallet Case kan erstatte lommeboken. Et lite skåret hull på forsiden gjør det mulig å snakke med lokket lukket. Kan ersatte lommeboken Innsiden av lokket har tre kortlommer for f.eks. bankkort eller førerkort, noe som gjør at Andersson Premium Wallet Case kan erstatte lommeboken. Passer perfekt til deg som alltid glemmer lommeboken hjemme.  Praktisk stativfunksjon Fest dekselet i lommeboken og vinkle telefonen til ønsket vinkel for å bruke den innebygde stativfunksjonen. Perfekt for å se på filmer, lese lengre tekster eller kikke på en oppskrift på kjøkkenet. Samsung 3 2 99 NOK 99 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Deksel og futteral
 4. Samsung