Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Flipcover med stativfunksjon til Galaxy S10

Andersson Premium Flip Wallet Case Black for Samsung Galaxy S10

  Art.nr: 1008499
  • Beskytter mot riper og støt
  • Kortlomme
  • Praktisk stativfunksjon
  • Snakke med lokket lukket
  • Magnetlås

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Premium Flip Wallet Case er et deksel som beskytter både front og bakside på mobiltelefon din. Det er mulig å snakke med lokket lukket. På innsiden av dekselet finner du et fôr i mikrofiber som holder både skjermen baksiden av mobiltelefon ripefri.

Deksel med kortlomme

Innsiden av lokket har en lomme for f.eks. bankkort eller førerkort, noe som gjør at Andersson Premium Flip Wallet Case kan erstatte lommeboken. Passer perfekt til deg som alltid glemmer lommeboken hjemme. En magnetisk lås holder dekselet på plass når du ikke bruker telefonen og sørger for at skjermen er beskyttet mot riper og støt.

Praktisk stativfunksjon

Fest dekselet i lommeboken og vinkle telefonen til ønsket vinkel for å bruke den innebygde stativfunksjonen. Perfekt for å se på filmer, lese lengre tekster eller kikke på en oppskrift på kjøkkenet.

1008499 1008499 Andersson Andersson Premium Flip Wallet Case Black for Samsung Galaxy S10 DIP818 Black Andersson Premium Flip Wallet Case er et deksel som beskytter både front og bakside på mobiltelefon din. Det er mulig å snakke med lokket lukket. På innsiden av dekselet finner du et fôr i mikrofiber som holder både skjermen baksiden av mobiltelefon ripefri. Deksel med kortlomme Innsiden av lokket har en lomme for f.eks. bankkort eller førerkort, noe som gjør at Andersson Premium Flip Wallet Case kan erstatte lommeboken. Passer perfekt til deg som alltid glemmer lommeboken hjemme. En magnetisk lås holder dekselet på plass når du ikke bruker telefonen og sørger for at skjermen er beskyttet mot riper og støt. Praktisk stativfunksjon Fest dekselet i lommeboken og vinkle telefonen til ønsket vinkel for å bruke den innebygde stativfunksjonen. Perfekt for å se på filmer, lese lengre tekster eller kikke på en oppskrift på kjøkkenet. Samsung 3,5 2 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Samsung