Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elegant lommebokfutteral til Huawei P20

Xqisit Slim Wallet Selection Case Huawei P20

  Art.nr: 1003646
  • Utside i lærimitasjon
  • 2 kortlommer + seddellomme
  • Stativfunksjon for videomodus
  • Modeltilpasset plastskall inni
  • Magnetlås

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xqisit Slim Wallet Selection Case for Huawei P20 kombinerer to av de mest nødvendige ting i en stilig og praktisk lommebokfutteral. Det er ikke bare en stilig beskyttelse for smarttelefonen, men har også en kortlomme og seddellomme, noe som gjør at Slim Wallet Selection Case kan erstatte lommeboken og spare plass i lommen eller vesken.

Stilig og praktisk

Utsiden av Slim Wallet Selection Case er laget av kunstlær for et elegant utseende. Fronten har en myk og innside som beskytter den mobile skjermen mot riper. Dekselet er sikkert plassert med magnetisk lås.
Inne i lommeboksen, et integrert modelltilpasset hard deksel som gir støtdemping og beskytter telefonen mot støt og riper. Selvfølgelig har du fortsatt full tilgang til kameraet, knapper og tilkoblinger.

Mobildeksel og lommebok i ett

Inne i lokket er det to kortlommer for bankkort og lomme for pengesedler. Praktisk og smart.

Slim Wallet Selection Case har også en praktisk stativfunksjon som hjelper deg med å se filmer, videosamtaler eller å lese for eksempel.

1003646 Xqisit Xqisit Slim Wallet Selection Case Huawei P20 32097 Xqisit Slim Wallet Selection Case for Huawei P20 kombinerer to av de mest nødvendige ting i en stilig og praktisk lommebokfutteral. Det er ikke bare en stilig beskyttelse for smarttelefonen, men har også en kortlomme og seddellomme, noe som gjør at Slim Wallet Selection Case kan erstatte lommeboken og spare plass i lommen eller vesken. Stilig og praktisk Utsiden av Slim Wallet Selection Case er laget av kunstlær for et elegant utseende. Fronten har en myk og innside som beskytter den mobile skjermen mot riper. Dekselet er sikkert plassert med magnetisk lås.Inne i lommeboksen, et integrert modelltilpasset hard deksel som gir støtdemping og beskytter telefonen mot støt og riper. Selvfølgelig har du fortsatt full tilgang til kameraet, knapper og tilkoblinger. Mobildeksel og lommebok i ett Inne i lokket er det to kortlommer for bankkort og lomme for pengesedler. Praktisk og smart.Slim Wallet Selection Case har også en praktisk stativfunksjon som hjelper deg med å se filmer, videosamtaler eller å lese for eksempel. Huawei 1 1 49 NOK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Huawei