Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elegant lommebokfutteral til Huawei Y6 (2018)

Xqisit Slim Wallet Selection Case Huawei Y6 (2018)

  Art.nr: 1004667
  • Utsiden i lærimitasjon
  • 2 kortholdere + seddellomme
  • Stativfunksjon for videovisning
  • Modelltilpasset plastdeksel på innsiden
  • Magnetlås

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Xqisit Slim Wallet Selection Case til Huawei Y6 (2018) gjør to av dine viktigste ting om til et pent og praktisk lommebokfutteral. Det er ikke bare en stilig beskyttelse til din smarttelefon, men den har også kortholdere og seddellomme, hvilket gjør at Slim Wallet Selection Case kan erstatte din lommebok og spare plass i lomma eller vesken.

Pent og praktisk

Utsiden av Slim Wallet Selection Case er laget i kunstlær for et elegant utseende. Forsiden har en myk og glatt innside som beskytter mobilskjermen mot riper. Lokket sitter sikkert på plass ved hjelp av magnetlås. Inni lommebokfutteralet sitter et integrert, mobiltilpasset og hardt mobildeksel av polykarbonat som gir støtdemping og beskytter din telefon mot fallskader og riper. Selvfølgelig har du fremdeles full tilgang til kamera, knapper og tilkoblinger.

Mobildeksel og lommebok i ett

På innsiden av lokket finnes to kortholdere for kredittkort, i tillegg til en lomme til for eksempel sedler. Praktisk og smart.

Slim Wallet Selection Case har dessuten en smidig stativfunksjon for å gjøre visningen bedre når du for eksempel ser på film, videochatter eller leser.

1004667 Xqisit Xqisit Slim Wallet Selection Case Huawei Y6 (2018) 32239 Xqisit Slim Wallet Selection Case til Huawei Y6 (2018) gjør to av dine viktigste ting om til et pent og praktisk lommebokfutteral. Det er ikke bare en stilig beskyttelse til din smarttelefon, men den har også kortholdere og seddellomme, hvilket gjør at Slim Wallet Selection Case kan erstatte din lommebok og spare plass i lomma eller vesken. Pent og praktisk Utsiden av Slim Wallet Selection Case er laget i kunstlær for et elegant utseende. Forsiden har en myk og glatt innside som beskytter mobilskjermen mot riper. Lokket sitter sikkert på plass ved hjelp av magnetlås. Inni lommebokfutteralet sitter et integrert, mobiltilpasset og hardt mobildeksel av polykarbonat som gir støtdemping og beskytter din telefon mot fallskader og riper. Selvfølgelig har du fremdeles full tilgang til kamera, knapper og tilkoblinger. Mobildeksel og lommebok i ett På innsiden av lokket finnes to kortholdere for kredittkort, i tillegg til en lomme til for eksempel sedler. Praktisk og smart.Slim Wallet Selection Case har dessuten en smidig stativfunksjon for å gjøre visningen bedre når du for eksempel ser på film, videochatter eller leser. Huawei 49 NOK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Huawei