Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Transparent mykt deksel til Huawei P Smart

Xqisit Flex Case P Smart

  Art.nr: 1003633
 • Mykt TPU-materiale
 • Beskytter uten å ødelegge designet
 • Antiskli overflate
 • Tilgang til kamera, knapper og porter
 • Enkel å montere

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xqisit Flex Case er et mobildeksel som gir en diskret beskyttelse til Huawei P Smart. Mobildekselet beskytter mot støt, riper og slag uten at du legger merke til at du har et deksel på telefonen, fordi det gjennomsiktige materialet bevarer mobiltelefonens design og originalfarge.

Xqisit Flex Case er laget av et mykt og fleksibelt TPU-materiale som er en slags plast og har mange gunstige beskyttende egenskaper og ligner silikon i materialet. Dekselet dekker baksiden og sidene av telefonen og har en glidende overflate, noe som betyr et godt grep i alle situasjoner. Selvfølgelig har du åpninger for kamera, knapper og porter, slik at du kan nyte telefonen fullt ut som vanlig.

Anbefalt tilbehør

(4 stk)
 • For alle typer skjermer av glass
 • Høyteknologisk nanotettning
 • Usynlig og holdbar

29,-

1003633 Xqisit Xqisit Flex Case P Smart 32164 Xqisit Flex Case er et mobildeksel som gir en diskret beskyttelse til Huawei P Smart. Mobildekselet beskytter mot støt, riper og slag uten at du legger merke til at du har et deksel på telefonen, fordi det gjennomsiktige materialet bevarer mobiltelefonens design og originalfarge. Xqisit Flex Case er laget av et mykt og fleksibelt TPU-materiale som er en slags plast og har mange gunstige beskyttende egenskaper og ligner silikon i materialet. Dekselet dekker baksiden og sidene av telefonen og har en glidende overflate, noe som betyr et godt grep i alle situasjoner. Selvfølgelig har du åpninger for kamera, knapper og porter, slik at du kan nyte telefonen fullt ut som vanlig. Huawei 49 NOK 49 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Deksel & futteral
 4. Huawei