Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Transparent og mykt deksel til Huawei Y6 (2018)

Xqisit Flex Case Huawei Y6 (2018)

  Art.nr: 1004666
  • Mykt TPU-materiale
  • Beskytter uten å skjule telefonens design
  • Antislip-overflate
  • Tilgang til kamera, knapper og innganger
  • Enkelt å montere

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Xqisit Flex Case er et mobildeksel som gir en diskret beskyttelse til Huawei Y6 (2018). Dekselet beskytter mot støt, riper og slag uten at du merker at har et deksel på telefonen, fordi det gjennomsiktige materialet bevarer telefonens design og farge.

Xqisit Flex Case er laget i et mykt og fleksibelt TPU-materiale som er en slags plast som ligner på silikon i materialet og har mange fordelaktige og beskyttende egenskaper. Dekselet dekker baksiden og sidene av telefonen med antislip som gir deg et godt grep om overflaten på telefonen i alle situasjoner. Med åpninger for kamera, knapper og porter kan du nyte av din telefon til det fulle, akkurat som vanlig.

1004666 Xqisit Xqisit Flex Case Huawei Y6 (2018) 32234 Xqisit Flex Case er et mobildeksel som gir en diskret beskyttelse til Huawei Y6 (2018). Dekselet beskytter mot støt, riper og slag uten at du merker at har et deksel på telefonen, fordi det gjennomsiktige materialet bevarer telefonens design og farge. Xqisit Flex Case er laget i et mykt og fleksibelt TPU-materiale som er en slags plast som ligner på silikon i materialet og har mange fordelaktige og beskyttende egenskaper. Dekselet dekker baksiden og sidene av telefonen med antislip som gir deg et godt grep om overflaten på telefonen i alle situasjoner. Med åpninger for kamera, knapper og porter kan du nyte av din telefon til det fulle, akkurat som vanlig. Huawei 49 NOK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Huawei