Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Transparent originaldeksel til Huawei Mate20 Pro

Huawei Transparent TPU Cover Mate 20 Pro

  Art.nr: 1006072
  • Fleksibelt TPU-deksel
  • Beskytter mot riper og støt
  • Bevarer mobilens farge og form
  • Tilgang til kamera og tilkoblinger
  • Perfekt tilpasset Mate 20 Pro

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Huawei Transparent TPU Cover er et mykt og fleksibelt mobildeksel i transparent TPU til Huawei Mate20 Pro som beskytter din telefon uten å skjule mobilens farge og form. Dette dekselet er et originaldeksel fra Huawei med perfekt passform og selvsagt utskjæringer for kamera og tilkoblinger slik at du kan bruke mobilen din akkurat som vanlig. De forsterkede hjørnene beskytter mobilen din ved støt og fall.

1006072 Huawei Huawei Transparent TPU Cover Mate 20 Pro 51992764 Huawei Transparent TPU Cover er et mykt og fleksibelt mobildeksel i transparent TPU til Huawei Mate20 Pro som beskytter din telefon uten å skjule mobilens farge og form. Dette dekselet er et originaldeksel fra Huawei med perfekt passform og selvsagt utskjæringer for kamera og tilkoblinger slik at du kan bruke mobilen din akkurat som vanlig. De forsterkede hjørnene beskytter mobilen din ved støt og fall. Huawei 5 1 79 NOK 79 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Huawei