Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart deksel til Huawei P20

Huawei Smart View Flip Cover P20 Black

  Art.nr: 1003588
  • Vindu som viser tid og meldinger
  • Tilgang til alle knapper og tilkoblinger
  • Slank og holdbar

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Huawei Smart View Flip er en heldekkende og modelltilpasset deksel til Huawei P20 som gir beskyttelse mot riper og støv. Takket være det smarte vinduet på framsiden får du alltid sett tiden, været og meldinger. Det slanke og holdbare designet er tilpasset spesielt for enheten og du har tilgang til alle knapper og tilkoblinger.

Anbefalt tilbehør

(1 stk)
  • Beskytter mot riper
  • Glassliknende
  • Enkel montering

49,-

1003588 Huawei Huawei Smart View Flip Cover P20 Black 51992399 Huawei Smart View Flip er en heldekkende og modelltilpasset deksel til Huawei P20 som gir beskyttelse mot riper og støv. Takket være det smarte vinduet på framsiden får du alltid sett tiden, været og meldinger. Det slanke og holdbare designet er tilpasset spesielt for enheten og du har tilgang til alle knapper og tilkoblinger. Huawei 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel & futteral
  4. Huawei