Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Flipcover med forhåndsvisning til Huawei P40 Pro

Huawei Smart View Cover P40 PRO Black

  Art.nr: 1012553
  • Til Huawei P40 Pro
  • Se tid, batteristatus og varsler uten å åpne
  • Beskytter både front- og bakside
  • Tilgang til alle knapper og porter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Huawei Smart View Flip Cover er både et smart, pent og praktisk lommebokfutteral til Huawei P40 Pro. Flipcoveret beskytter både bak- og framsiden til telefonen, men gir også all vesentlig informasjon fra skjermen uten at du trenger å åpne lokket. Takket være at en del av dekselet er delvis transparent på framsiden og Huaweis always-on-display kan du se tid, dato og varsler om tapte samtaler eller meldinger uten å løfte på lokket samtidig som det gir en kul visuell effekt.

Det heldekkende futteralet beskytter telefonen mot riper og støt både foran og bak, men gir fortsatt tilgang til alle knapper og porter.

1012553 Huawei Huawei Smart View Cover P40 PRO Black 51993781 Huawei Smart View Flip Cover er både et smart, pent og praktisk lommebokfutteral til Huawei P40 Pro. Flipcoveret beskytter både bak- og framsiden til telefonen, men gir også all vesentlig informasjon fra skjermen uten at du trenger å åpne lokket. Takket være at en del av dekselet er delvis transparent på framsiden og Huaweis always-on-display kan du se tid, dato og varsler om tapte samtaler eller meldinger uten å løfte på lokket samtidig som det gir en kul visuell effekt. Det heldekkende futteralet beskytter telefonen mot riper og støt både foran og bak, men gir fortsatt tilgang til alle knapper og porter. Huawei 269 NOK 269 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Huawei