Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Flipcover med flere smart funksjoner til Huawei P30

Huawei Smart View Cover Black P30

  Art.nr: 1007584
  • Modelltilpasset til Huawei P30
  • Se tid, batteristatus og notifikasjoner uten å åpne
  • Beskytter både fram- og baksiden
  • Tilgang til samtlige utganger og knapper

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Huawei Smart View Flip Cover er et smart, pent og praktisk mobildeksel til Huawei P30. Dekselet beskytter både framsiden og baksiden av mobiltelefonen, men gir deg samtidig tilgang til all vesentlig informasjon som du behøver fra displayet uten at du behøver å åpne lokket. Takket være at en del av dekselet er transparent på forsiden og Huawei's Always-On-Display kan du se tid, dato og notifikasjoner som tapte samtaler eller meldinger uten å løfte på lokket. Dette gir i tillegg en veldig vakker visuell effekt.

Det heldekkende dekselet beskytter telefonen mot riper og støt på både fram- og baksiden, men gir selvfølgelig fremdeles tilgang til samtlige kontakter og utganger. Med den smarte titte-funksjonen behøver du ikke inngå kompromisser mellom beskyttelse og normal bruk av telefonen.

1007584 Huawei Huawei Smart View Cover Black P30 51992860 Huawei Smart View Flip Cover er et smart, pent og praktisk mobildeksel til Huawei P30. Dekselet beskytter både framsiden og baksiden av mobiltelefonen, men gir deg samtidig tilgang til all vesentlig informasjon som du behøver fra displayet uten at du behøver å åpne lokket. Takket være at en del av dekselet er transparent på forsiden og Huawei's Always-On-Display kan du se tid, dato og notifikasjoner som tapte samtaler eller meldinger uten å løfte på lokket. Dette gir i tillegg en veldig vakker visuell effekt. Det heldekkende dekselet beskytter telefonen mot riper og støt på både fram- og baksiden, men gir selvfølgelig fremdeles tilgang til samtlige kontakter og utganger. Med den smarte titte-funksjonen behøver du ikke inngå kompromisser mellom beskyttelse og normal bruk av telefonen. Huawei 229 NOK 229 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Huawei