Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Flipcover til Huawei Mate20 Pro

Huawei Smart View Cover Black Mate20 Pro

  Art.nr: 1006293
  • Modelltilpasset Huawei Mate20 Pro
  • Se tid, batteristatus og varsler uten å åpne
  • Beskytter frem- og baksiden
  • Tilgang til alle uttak og knapper

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Huawei Smart View Flip Cover er et smart, stilig og praktisk mobilfutteral for Huawei Mate20 Pro. Futteralet beskytter både bak- og fremsiden av telefonen, og det gir deg all viktig informasjon som du trenger fra skjermen uten å måtte åpne dekselet. På grunn av at deler av futteralet er gjennomsiktige på forsiden, har Huawei alltid på skjermen, slik at du kan se tid, dato og varsler som ubesvarte anrop eller meldinger uten å løfte lokket.

Det heldekkende futteralet beskytter telefonen mot riper og støt på både frem- og baksiden, men du har fortsatt tilgang til alle uttak og knapper. Med den elegante smygtitte-funksjonen trenger du ikke å gå på kompromiss mellom god beskyttelse og normal bruk av telefonen din. 

1006293 Huawei Huawei Smart View Cover Black Mate20 Pro 51992696 Huawei Smart View Flip Cover er et smart, stilig og praktisk mobilfutteral for Huawei Mate20 Pro. Futteralet beskytter både bak- og fremsiden av telefonen, og det gir deg all viktig informasjon som du trenger fra skjermen uten å måtte åpne dekselet. På grunn av at deler av futteralet er gjennomsiktige på forsiden, har Huawei alltid på skjermen, slik at du kan se tid, dato og varsler som ubesvarte anrop eller meldinger uten å løfte lokket.Det heldekkende futteralet beskytter telefonen mot riper og støt på både frem- og baksiden, men du har fortsatt tilgang til alle uttak og knapper. Med den elegante smygtitte-funksjonen trenger du ikke å gå på kompromiss mellom god beskyttelse og normal bruk av telefonen din.  Huawei 4 2 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Huawei