Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mobildeksel i silikon for Huawei P30 Pro

Huawei Silicone Cover Denim Blue P30 Pro

  Art.nr: 1007587
  • Originaldeksel fra Huawei
  • Innside i mikrofiber
  • Beskytter mot riper og slitasje
  • Perfekt modelltilpasset

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Silicone Cover fra Huawei er ett originaldeksel perfekt modelltilpasset for Huawei P30 Pro som både bidrar med en skjønn følelse og mindre risiko for å glippe mobilen når du holder den i hånden, samtidig som den beskytter telefonen mot riper, slitasje og fingeravtrykk. Mobildekselet er laget av førsteklasses, miljøvennlig silikon med en innside av mikrofiber som beskytter baksiden mot skraping og riper. Dessuten blir dekselet ett pent tilbehør til din P30 Pro. Med andre ord står Huawei Silicone Cover for både stil og beskyttelse.

1007587 Huawei Huawei Silicone Cover Denim Blue P30 Pro 51992878 Silicone Cover fra Huawei er ett originaldeksel perfekt modelltilpasset for Huawei P30 Pro som både bidrar med en skjønn følelse og mindre risiko for å glippe mobilen når du holder den i hånden, samtidig som den beskytter telefonen mot riper, slitasje og fingeravtrykk. Mobildekselet er laget av førsteklasses, miljøvennlig silikon med en innside av mikrofiber som beskytter baksiden mot skraping og riper. Dessuten blir dekselet ett pent tilbehør til din P30 Pro. Med andre ord står Huawei Silicone Cover for både stil og beskyttelse. Huawei 5 3 119 NOK 119 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Huawei