Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mobildeksel i silikon for Huawei P30

Huawei Silicone Cover Black P30

  Art.nr: 1007582
  • Originaldeksel fra Huawei
  • Inside i mikrofiber
  • Beskytter mot riper og slitasje
  • Perfekt modelltilpasset

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Silicone Cover fra Huawei er ett originaldeksel perfekt modelltilpasset for Huawei P30 som både bidrar med en god følelse og mindre risiko for å glippe mobilen når du holder den i hånden, samtidig som den beskytter telefonen fra riper, slitasje og fingeravtrykk. Mobildekselet er laget av førsteklasses miljøvennlig silikon med en innside i mikrofiber som beskytter baksiden mot skraper og riper. Dessuten blir dekselet et fint tilbehør til din P30. Med andre ord står Huawei Silicone Cover for både stil og beskyttelse.

1007582 Huawei Huawei Silicone Cover Black P30 51992844 Silicone Cover fra Huawei er ett originaldeksel perfekt modelltilpasset for Huawei P30 som både bidrar med en god følelse og mindre risiko for å glippe mobilen når du holder den i hånden, samtidig som den beskytter telefonen fra riper, slitasje og fingeravtrykk. Mobildekselet er laget av førsteklasses miljøvennlig silikon med en innside i mikrofiber som beskytter baksiden mot skraper og riper. Dessuten blir dekselet et fint tilbehør til din P30. Med andre ord står Huawei Silicone Cover for både stil og beskyttelse. Huawei 4 2 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Huawei