Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lommebokdeksel til P30 Pro

Huawei PU Wallet Pink P30 Pro

  Art.nr: 1008034
  • Originalt futteal fra Huawei
  • To kortplasser og seddellomme
  • Modelltilpasset til Huawei P30 Pro
  • Kunstlär
  • Beskytter frem- og bakside

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Huawei PU Wallet er et elegant lommebokdeksel til Huawei P30 Pro med to kortplasser og en seddellomme. Det originale futteralet er laget av slitesterkt kunstlær med perfekt passform som gir mobiltelefonen både stil og beskyttelse. Designet gjør at mobilen beskyttes både frem- og baksiden.

Både mobil skall og lommebok

Huawei PU Wallet fungerer både som et beskyttende futteral for mobiltelefonen din og som lommebok. På innsiden av dekselet finner du to kortplasser og en seddellomme, noe som betyr at du kan plassere med både betalingskort, førerkort og kontanter og kan legge lommeboken igjen hjemme.

1008034 Huawei Huawei PU Wallet Pink P30 Pro 51992868 Huawei PU Wallet er et elegant lommebokdeksel til Huawei P30 Pro med to kortplasser og en seddellomme. Det originale futteralet er laget av slitesterkt kunstlær med perfekt passform som gir mobiltelefonen både stil og beskyttelse. Designet gjør at mobilen beskyttes både frem- og baksiden. Både mobil skall og lommebok Huawei PU Wallet fungerer både som et beskyttende futteral for mobiltelefonen din og som lommebok. På innsiden av dekselet finner du to kortplasser og en seddellomme, noe som betyr at du kan plassere med både betalingskort, førerkort og kontanter og kan legge lommeboken igjen hjemme. Huawei 209 NOK 209 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Huawei