Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Originalt deksel til Huawei P30 Pro

Huawei PU Cover Black P30 Pro

  Art.nr: 1008031
  • Original skall fra Huawei
  • Beskytter mot fingeravtrykk, riper og slitasje
  • Modelltilpasset Huawei P30 Pro
  • Innside i i mikrofiber
  • Perfekt passform

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

PU Cover fra Huawei er et originalt deksel perfekt tilpasset Huawei P30 Pro som beskytter din mobil mot fingeravtrykk, riper, støt og annet slitasje. Mobildekselet er laget av slitesterk PU-materiale og en innsiden av mikrofiber som beskytter baksiden mot riper og riper. På baksiden av mobildekselet har en overflate som gir telefonen et stilig utseende og gjør mobiltelefonen behagelig å holde.

1008031 Huawei Huawei PU Cover Black P30 Pro 51992979 PU Cover fra Huawei er et originalt deksel perfekt tilpasset Huawei P30 Pro som beskytter din mobil mot fingeravtrykk, riper, støt og annet slitasje. Mobildekselet er laget av slitesterk PU-materiale og en innsiden av mikrofiber som beskytter baksiden mot riper og riper. På baksiden av mobildekselet har en overflate som gir telefonen et stilig utseende og gjør mobiltelefonen behagelig å holde. Huawei 5 1 179 NOK 179 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Huawei