Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Transparent mykt deksel til Huawei P8 Lite 2017

Xqisit Flex Case Honor 8 Lite / P8 Lite (2017)

  Art.nr: 242926
  • Mykt TPU-materiale
  • Beskytter uten å ødelegge telefonens design
  • Antiskli overflate
  • Tilgang til kamera, knapper og porter
  • Enkel å montere

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xqisit Flex Case er et mobildeksel som gir en diskret beskyttelse til Huawei P8 Lite 2017.
Mobildekselet beskytter mot støt, riper og slag uten at du legger merke til at du har et deksel på telefonen, fordi det gjennomsiktige materialet bevarer mobiltelefonens design og originalfarge.

Xqisit Flex Case er laget av et mykt og fleksibelt TPU-materiale som er en slags plast og har mange gunstige beskyttende egenskaper og ligner silikon i materialet. Dekselet dekker baksiden og sidene av telefonen og har en glidende overflate, noe som betyr et godt grep i alle situasjoner. Selvfølgelig har du åpninger for kamera, knapper og porter, slik at du kan nyte telefonen fullt ut som vanlig.

242926 Xqisit Xqisit Flex Case Honor 8 Lite / P8 Lite (2017) 28316 Xqisit Flex Case er et mobildeksel som gir en diskret beskyttelse til Huawei P8 Lite 2017. Mobildekselet beskytter mot støt, riper og slag uten at du legger merke til at du har et deksel på telefonen, fordi det gjennomsiktige materialet bevarer mobiltelefonens design og originalfarge.Xqisit Flex Case er laget av et mykt og fleksibelt TPU-materiale som er en slags plast og har mange gunstige beskyttende egenskaper og ligner silikon i materialet. Dekselet dekker baksiden og sidene av telefonen og har en glidende overflate, noe som betyr et godt grep i alle situasjoner. Selvfølgelig har du åpninger for kamera, knapper og porter, slik at du kan nyte telefonen fullt ut som vanlig. Honor 2 2 29 NOK 29 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Honor