Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lommebokfutteral til iPhone 7 og 8

Xqisit Wallet Case Eman iPhone 7/8 Black

  Art.nr: 237449
  • 2-i-1-løsning
  • 3 kortlommer + seddellomme
  • Stativfunksjon
  • Magnetlås
  • Modelltilpasset avtakbart deksel

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xqisit Wallet Case Eman til iPhone 7 og iPhone 8 er mer enn bare en vanlig lommebokfutteral. Det er en smart 2-i-1-løsning med et modelltilpasset hardt tdeksel som er avtagbart og festes i futteralet med magneter. Kortlommer, seddellomme og stativfunksjon gjør Wallet Case Eman den perfekte allsidige beskyttelsen til mobiltelefonen din.

Kan ersatte lommeboken

Eman har en stilig design i syntetisk lær med TextureTec™ eksteriør som gir en finish i høy kvalitet. Takket være tre kortlommer og en seddellomme på innsiden av lokket, kan Eman erstatte lommeboken din. En magnetisk lås holder dekselet på plass når du ikke bruker telefonen og sørger for at skjermen er beskyttet mot riper og støt.

Avtakbart deksel

Er du en av dem som liker ideen om en lommebokfutteral for å ha mobil- og bankkort på et sted, men tror de er litt klumpete? Da er Xqisit Wallet Case Eman med sin smarte 2-i-1-løsning noe for deg. Beskytt mobilen i et modelltilpasset hardt deksel som beskytter den mot støt og riper. Selvfølgelig er alle kontroller og tilkoblinger fullt tilgjengelige på telefonen.

Det harde dekselet er avtakbart fra lommeboken og festes lett på igjen med magneter. På den måten kan du enkelt fjerne frontten når du tar bilder, samtidig som du raskt får tilbake lommebokfunksjonen - i ett og samme produkt.

Stativfunksjon

Fest dekselet i lommeboken og vinkle telefonen til ønsket vinkel for å bruke den innebygde stativfunksjonen. Perfekt for å se på filmer, lese lengre tekster eller kikke på en oppskrift på kjøkkenet.

237449 237449 Xqisit Xqisit Wallet Case Eman iPhone 7/8 Black 26777 Xqisit Wallet Case Eman til iPhone 7 og iPhone 8 er mer enn bare en vanlig lommebokfutteral. Det er en smart 2-i-1-løsning med et modelltilpasset hardt tdeksel som er avtagbart og festes i futteralet med magneter. Kortlommer, seddellomme og stativfunksjon gjør Wallet Case Eman den perfekte allsidige beskyttelsen til mobiltelefonen din. Kan ersatte lommeboken Eman har en stilig design i syntetisk lær med TextureTec™ eksteriør som gir en finish i høy kvalitet. Takket være tre kortlommer og en seddellomme på innsiden av lokket, kan Eman erstatte lommeboken din. En magnetisk lås holder dekselet på plass når du ikke bruker telefonen og sørger for at skjermen er beskyttet mot riper og støt. Avtakbart deksel Er du en av dem som liker ideen om en lommebokfutteral for å ha mobil- og bankkort på et sted, men tror de er litt klumpete? Da er Xqisit Wallet Case Eman med sin smarte 2-i-1-løsning noe for deg. Beskytt mobilen i et modelltilpasset hardt deksel som beskytter den mot støt og riper. Selvfølgelig er alle kontroller og tilkoblinger fullt tilgjengelige på telefonen.Det harde dekselet er avtakbart fra lommeboken og festes lett på igjen med magneter. På den måten kan du enkelt fjerne frontten når du tar bilder, samtidig som du raskt får tilbake lommebokfunksjonen - i ett og samme produkt. Stativfunksjon Fest dekselet i lommeboken og vinkle telefonen til ønsket vinkel for å bruke den innebygde stativfunksjonen. Perfekt for å se på filmer, lese lengre tekster eller kikke på en oppskrift på kjøkkenet. Apple 4,3 3 49 NOK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple