Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ekologisk og plastfri deksel til iPhone 7/8

Tolerate Eco Case Olive Green for Apple iPhone 7/8

  Art.nr: 1010011
 • Beskytter mot riper og støt
 • 100% nedbrytbar emballasje
 • Støtter trådløs lading
 • Gripevennlig
 • 100% plastfri

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Fremtiden er grønn. TOLERATE ECO CASE er et mobildeksel laget av 100% nedbrytbart materiale. Kombinasjonen av mais, kull, ris og hvete resulterer i et plastfri, støtdempende deksel som ikke bare beskytter smarttelefonen og planetens fremtid. Avhengig av forholdene brytes et ECO-deksel ned av naturen innen 6-12 måneder.

Velg et mobildeksel laget for null klimapåvirkning og gjøre en forskjell.

Tynn og fin

Dekselet er bare 1,8 mm tykk, og holder derfor mobiltelefonen din tynn. Det er dessuten gitt en jevn og gripevennlig finish, noe som gjør at mobiltelefonen ligger godt i hånden. Du får samme følelse som med et tradisjonelt mobildeksel, med fordelen at du samtidig gjør noe for planetens fremtid. 

Støtter trådløs lading

Det tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade.

100% nedbrytbar emballasje

TOLERATE har tenkt økologisk fra start til slutt. Derfor leveres det 100% nedbrytbare dekselet i en 100% nedbrytbar emballasje, som også er plastfri.

Se også

(0 stk)
 • Laget av Saffiano-skinn
 • Tre kortlommer med RFID beskyttelse
 • Avtagbart magnetisk deksel

499,-

Se også

(0 stk)
 • Laget av Saffiano-skinn
 • Tre kortlommer med RFID beskyttelse
 • Avtagbart magnetisk deksel

499,-

1010011 Tolerate Tolerate Eco Case Olive Green for Apple iPhone 7/8 ED120004 Fremtiden er grønn. TOLERATE ECO CASE er et mobildeksel laget av 100% nedbrytbart materiale. Kombinasjonen av mais, kull, ris og hvete resulterer i et plastfri, støtdempende deksel som ikke bare beskytter smarttelefonen og planetens fremtid. Avhengig av forholdene brytes et ECO-deksel ned av naturen innen 6-12 måneder. Velg et mobildeksel laget for null klimapåvirkning og gjøre en forskjell. Tynn og fin Dekselet er bare 1,8 mm tykk, og holder derfor mobiltelefonen din tynn. Det er dessuten gitt en jevn og gripevennlig finish, noe som gjør at mobiltelefonen ligger godt i hånden. Du får samme følelse som med et tradisjonelt mobildeksel, med fordelen at du samtidig gjør noe for planetens fremtid.  Støtter trådløs lading Det tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade. 100% nedbrytbar emballasje TOLERATE har tenkt økologisk fra start til slutt. Derfor leveres det 100% nedbrytbare dekselet i en 100% nedbrytbar emballasje, som også er plastfri. Apple 399 NOK 399 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Deksel & futteral
 4. Apple