Robust MagEX Pro-deksel i aramid til iPhone 11 Pro

Pitaka MagEz Case Pro Black/Grey Twill for Apple iPhone 11 Pro

  Art.nr: 1011874
 • Forsterket støt- og ripebeskyttelse
 • Bare 2,5 mm tykt
 • Støtter trådløs lading
 • Støtdempende hjørner
 • Utformet i aramid

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gi telefonen din beskyttelsen den fortjener med Petaka MagEZ Case Pro. MagEZ Case Pro er et deksel oppbygd av fem beskyttende lag hvor de tre ytterste lagene er i aramid, et militærklasse-materiale som gir sterk beskyttelse mot støt og riper. I dekselet sitter det to strategisk plasserte magnetiske plater som muliggjør montering på magnetiske mobilholdere samtidig som de tillater trådløs lading uten forstyrrelser. På tross av sin design med mange lag og ramme er dekselet bare 2,5 mm tykt for at telefonen din skal beholde sin slanke form så mye som mulig selv med deksel på.

Et mobildeksel i fem lag

Dekselet er designet for å gi sterk støt- og ripebeskyttelse til telefonen din. Derfor er det bygd opp av totalt fem beskyttende lag hvorav de ytterste tre lagene er i aramidfiber.

 • Forende lag i mikrofiber og støtabsorberende skum
 • Ramme i slitesterk TPU (termoplastisk polyuretan)
 • Tre lag av aramidfiber med magnetiske plater mellom disse

Gripevennlig ramme med forsterkede kanter

Rammen rundt hele kanten av dekselet er laget for å være gripevennlig samtidig som den gir ekstra beskyttelse mot støt og fall. Innsiden av rammen her også luftlommer som beskytter ytterligere mot fall.

Hva er aramid?

Aramid, forkortelse for "aromatiske polyamider", er et slitesterkt og holdbart materiale laget av syntetiske fibre. Dette materialet ble opprinnelig utviklet og brukt til fly og militært utstyr, men brukes i dag i blant annet mobildeksler også. 

Aramid har mange gode egenskaper som brukes til å skille materialet fra andre syntetiske fibertyper. Noen av dem er: 

 • Veldig slitesterkt
 • Resistent mot nedbryting
 • Ikke strømledende
 • Høyt smeltepunkt (> 500 ° C) 
 • Brannherdig 

Aramid sammenlignet med karbonfiber

Ved første øyekast ser aramid og karbonfiber til forveksling like ut. Forskjellene er imidlertid større enn man skulle tro. For eksempel er et karbonfiberskall generelt veldig stivt, mens et deksel i aramid er sterkt, men gir etter og har svikt. Mangelen på fleksibilitet i en karbonfiber kan føre til sprøhet og sprekker, mens aramid, som kan bøyes, har en betydelig lavere risiko for dette. 

En annen stor forskjell er at karbonfiber leder strøm, noe som kan resultere i forskjellige signaler som mobiltelefon sender og mottar blir avbrutt eller svekket. Aramid er ikke ledende og påvirker dermed ikke signalene i det hele tatt.

Støtter trådløs lading 

Dette tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade.

1011874 Pitaka Pitaka MagEz Case Pro Black/Grey Twill for Apple iPhone 11 Pro KI1101P Gi telefonen din beskyttelsen den fortjener med Petaka MagEZ Case Pro. MagEZ Case Pro er et deksel oppbygd av fem beskyttende lag hvor de tre ytterste lagene er i aramid, et militærklasse-materiale som gir sterk beskyttelse mot støt og riper. I dekselet sitter det to strategisk plasserte magnetiske plater som muliggjør montering på magnetiske mobilholdere samtidig som de tillater trådløs lading uten forstyrrelser. På tross av sin design med mange lag og ramme er dekselet bare 2,5 mm tykt for at telefonen din skal beholde sin slanke form så mye som mulig selv med deksel på. Et mobildeksel i fem lag Dekselet er designet for å gi sterk støt- og ripebeskyttelse til telefonen din. Derfor er det bygd opp av totalt fem beskyttende lag hvorav de ytterste tre lagene er i aramidfiber. Forende lag i mikrofiber og støtabsorberende skumRamme i slitesterk TPU (termoplastisk polyuretan)Tre lag av aramidfiber med magnetiske plater mellom disse Gripevennlig ramme med forsterkede kanter Rammen rundt hele kanten av dekselet er laget for å være gripevennlig samtidig som den gir ekstra beskyttelse mot støt og fall. Innsiden av rammen her også luftlommer som beskytter ytterligere mot fall. Hva er aramid? Aramid, forkortelse for "aromatiske polyamider", er et slitesterkt og holdbart materiale laget av syntetiske fibre. Dette materialet ble opprinnelig utviklet og brukt til fly og militært utstyr, men brukes i dag i blant annet mobildeksler også.  Aramid har mange gode egenskaper som brukes til å skille materialet fra andre syntetiske fibertyper. Noen av dem er:  Veldig slitesterktResistent mot nedbrytingIkke strømledendeHøyt smeltepunkt (> 500 ° C) Brannherdig  Aramid sammenlignet med karbonfiber Ved første øyekast ser aramid og karbonfiber til forveksling like ut. Forskjellene er imidlertid større enn man skulle tro. For eksempel er et karbonfiberskall generelt veldig stivt, mens et deksel i aramid er sterkt, men gir etter og har svikt. Mangelen på fleksibilitet i en karbonfiber kan føre til sprøhet og sprekker, mens aramid, som kan bøyes, har en betydelig lavere risiko for dette.  En annen stor forskjell er at karbonfiber leder strøm, noe som kan resultere i forskjellige signaler som mobiltelefon sender og mottar blir avbrutt eller svekket. Aramid er ikke ledende og påvirker dermed ikke signalene i det hele tatt. Støtter trådløs lading  Dette tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade. Apple 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Deksel og futteral
 4. Apple