Solid og stilrent deksel i aramid til iPhone 11 Pro

Pitaka MagEZ Case Black/Grey Twill for Apple iPhone 11 Pro

  Art.nr: 1009811
 • Forsterket støt- og ripebeskyttelse
 • Ekstremt tynn og solid
 • Støtter trådløs lading
 • Tynn og slett
 • Utformet i aramid

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart/Grå
Svart/Grå
Rød/Oransje
Svart/Gul

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Aramid Case er et stilrent deksel fra Pitaka. Det er laget i aramid, som brukes til fly og militært utstyr og som beskytter mobiltelefonen mot riper og støt. Materialet er veldig slitesterkt, og dekselet er derfor ekstremt tynt. På innsiden av dekselet finner du to magnetiske plater som er strategisk plassert for å ikke forstyrre støtten for trådløs lading, men som samtidig tillater montering på magnetisk mobilholder. Den silkeglatte overflaten og ekstremt tynne og stilfullle designet er noen av høydepunktene til Aramid Case.

Dekselet er så tynt at det nesten ikke påvirker telefonens tykkelse.

Støtter trådløs lading 

Dette tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade.

Tykkelsen gir dekselet støtte for trådløs lading.

Hva er aramid?

Aramid, forkortelse for "aromatiske polyamider", er et slitesterkt og holdbart materiale laget av syntetiske fibre. Dette materialet ble opprinnelig utviklet og brukt til fly og militært utstyr, men brukes i dag i blant annet mobildeksler også. 

Aramid har mange gode egenskaper som brukes til å skille materialet fra andre syntetiske fibertyper. Noen av dem er: 

 • Veldig slitesterkt
 • Resistent mot nedbryting
 • Ikke strømledende 
 • Høyt smeltepunkt (> 500 ° C) 
 • Brannherdig 
Aramid er ekstremt sitesterkt og støtsikkert.

Aramid sammenlignet med karbonfiber

Ved første øyekast ser aramid og karbonfiber til forveksling like ut. Forskjellene er imidlertid større enn man skulle tro. For eksempel er et karbonfiberskall generelt veldig stivt, mens et deksel i aramid er sterkt, men gir etter og har svikt. Mangelen på fleksibilitet i en karbonfiber kan føre til sprøhet og sprekker, mens aramid, som kan bøyes, har en betydelig lavere risiko for dette. 

En annen stor forskjell er at karbonfiber leder strøm, noe som kan resultere i forskjellige signaler som mobiltelefon sender og mottar blir avbrutt eller svekket. Aramid er ikke ledende og påvirker dermed ikke signalene i det hele tatt.

1009811 Pitaka Pitaka MagEZ Case Black/Grey Twill for Apple iPhone 11 Pro KI1101R Aramid Case er et stilrent deksel fra Pitaka. Det er laget i aramid, som brukes til fly og militært utstyr og som beskytter mobiltelefonen mot riper og støt. Materialet er veldig slitesterkt, og dekselet er derfor ekstremt tynt. På innsiden av dekselet finner du to magnetiske plater som er strategisk plassert for å ikke forstyrre støtten for trådløs lading, men som samtidig tillater montering på magnetisk mobilholder. Den silkeglatte overflaten og ekstremt tynne og stilfullle designet er noen av høydepunktene til Aramid Case. Støtter trådløs lading  Dette tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade. Hva er aramid? Aramid, forkortelse for "aromatiske polyamider", er et slitesterkt og holdbart materiale laget av syntetiske fibre. Dette materialet ble opprinnelig utviklet og brukt til fly og militært utstyr, men brukes i dag i blant annet mobildeksler også.  Aramid har mange gode egenskaper som brukes til å skille materialet fra andre syntetiske fibertyper. Noen av dem er:  Veldig slitesterktResistent mot nedbrytingIkke strømledende Høyt smeltepunkt (> 500 ° C) Brannherdig  Aramid sammenlignet med karbonfiber Ved første øyekast ser aramid og karbonfiber til forveksling like ut. Forskjellene er imidlertid større enn man skulle tro. For eksempel er et karbonfiberskall generelt veldig stivt, mens et deksel i aramid er sterkt, men gir etter og har svikt. Mangelen på fleksibilitet i en karbonfiber kan føre til sprøhet og sprekker, mens aramid, som kan bøyes, har en betydelig lavere risiko for dette.  En annen stor forskjell er at karbonfiber leder strøm, noe som kan resultere i forskjellige signaler som mobiltelefon sender og mottar blir avbrutt eller svekket. Aramid er ikke ledende og påvirker dermed ikke signalene i det hele tatt. Apple 4 1 399 NOK 399 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Deksel og futteral
 4. Apple