Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Glitrende bakdeksel til iPhone 11

GUESS Glitter Case Hearts Silver for Apple iPhone 11

  Art.nr: 1010913
  • Lisensiert GUESS-deksel
  • Gullfargede kanter
  • Fylt med flytende glitter
  • Gjennomsiktig

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Beskytt din iPhone 11 med lisensiert GUESS-bakdeksel med glitter. Bakdekselet er laget av slitesterkt TPU-plast som er gjennomsiktig og holdbar materiale som gjør smarttelefonen både komfortabel og behagelig, og kanter i polykarbonat som er et hardt materiale som beskytter mot støt. 

Baksiden er fylt med gullfargede glitterkuler som flyter rundt i dekselet mens du beveger på smarttelefonen. 

Lisensiert GUESS-bakdeksel 

Mobildekselet og designen er lisensiert fra GUESS.

1010913 GUESS GUESS Glitter Case Hearts Silver for Apple iPhone 11 GUHCN61GLHFLSI Beskytt din iPhone 11 med lisensiert GUESS-bakdeksel med glitter. Bakdekselet er laget av slitesterkt TPU-plast som er gjennomsiktig og holdbar materiale som gjør smarttelefonen både komfortabel og behagelig, og kanter i polykarbonat som er et hardt materiale som beskytter mot støt.  Baksiden er fylt med gullfargede glitterkuler som flyter rundt i dekselet mens du beveger på smarttelefonen.  Lisensiert GUESS-bakdeksel  Mobildekselet og designen er lisensiert fra GUESS. Apple 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel & futteral
  4. Apple