Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilig lommebokdeksel til iPhone 11

GUESS Debossed PU Leather Booktype Peony Latte for Apple iPhone 11

  Art.nr: 1010922
  • Lisensiert GUESS-bakdeksel
  • Dekker sidekanter
  • Tre kortlommer
  • Mønstret kunstlær

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

GUESS Debossed PU Leather Booktype er et stilig bakdeksel i mønstret kunstlær, som passer iPhone 11. Det dekker volum- og sideknappene for å også beskytte kantene på smarttelefonen mot støt og riper. Innsiden av lokket har tre kortlommer til f.eks. førerkort eller bankkort, slik at du slipper å måtte ta med deg hele lommeboken. Praktisk og elegant deksel som er behagelig å holde, samtidig som det beskytter din iPhone. 

Lisensiert GUESS lommebokdeksel

Dekselet og designen er lisensiert fra GUESS.

1010922 GUESS GUESS Debossed PU Leather Booktype Peony Latte for Apple iPhone 11 GUFLBKSN61PELLP GUESS Debossed PU Leather Booktype er et stilig bakdeksel i mønstret kunstlær, som passer iPhone 11. Det dekker volum- og sideknappene for å også beskytte kantene på smarttelefonen mot støt og riper. Innsiden av lokket har tre kortlommer til f.eks. førerkort eller bankkort, slik at du slipper å måtte ta med deg hele lommeboken. Praktisk og elegant deksel som er behagelig å holde, samtidig som det beskytter din iPhone.  Lisensiert GUESS lommebokdeksel Dekselet og designen er lisensiert fra GUESS. Apple 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel & futteral
  4. Apple