Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Silikondeksel til iPhone SE (2020)/8/7

Ferrari SF Silicone Case w/ Logo Shield Red for Apple iPhone 7/8

  Art.nr: 1009527
  • Beskytter mot riper og støt
  • Slitesterk og foret
  • Tilgang til alle knapper og tilkoblinger
  • Myk og matt finish
  • Dekkede volum- og sideknapper

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ferrari Silicone Case w/ Logo Shield er et bakdeksel med hard og matt finish, designet for iPhone SE (2020)/8/7. Det dekker volum- og sideknappene for å også beskytte kantene på telefonen mot støt og riper. 

På innsiden av dekselet finner du et fôr som beskytter telefonen din mot utilsiktede fall og mikroskader. Med et deksel på telefonen i en lengre periode er det ikke umulig for støvpartikler og lignende å trenge inn. Disse partiklene er så små at de ikke er synlige, men til tross for størrelsen kan de skape mikroskader på baksiden av telefonen. Disse partiklene er så små at de ikke er synlige, men til tross for størrelsen kan de skape mikroskader på baksiden av telefonen. Foret absorberer partiklene og holder baksiden av telefonen ripefri.

Støtter trådløs lading 

Det tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade.

Lisensiert Ferrari bakdeksel 

Bær med deg den velkjente elegansen også utenfor bilen med et lisensiert Ferrari-produkt.

1009527 Ferrari Ferrari SF Silicone Case w/ Logo Shield Red for Apple iPhone 7/8 FESSIHCI8RE Ferrari Silicone Case w/ Logo Shield er et bakdeksel med hard og matt finish, designet for iPhone SE (2020)/8/7. Det dekker volum- og sideknappene for å også beskytte kantene på telefonen mot støt og riper.  På innsiden av dekselet finner du et fôr som beskytter telefonen din mot utilsiktede fall og mikroskader. Med et deksel på telefonen i en lengre periode er det ikke umulig for støvpartikler og lignende å trenge inn. Disse partiklene er så små at de ikke er synlige, men til tross for størrelsen kan de skape mikroskader på baksiden av telefonen. Disse partiklene er så små at de ikke er synlige, men til tross for størrelsen kan de skape mikroskader på baksiden av telefonen. Foret absorberer partiklene og holder baksiden av telefonen ripefri. Støtter trådløs lading  Det tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade. Lisensiert Ferrari bakdeksel  Bær med deg den velkjente elegansen også utenfor bilen med et lisensiert Ferrari-produkt. Apple 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple