Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ferrari lommebokdeksel til iPhone 11 Pro Max

Ferrari Genuine Leather Booktype case w/ stand Black for Apple iPhone 11 Pro Max

  Art.nr: 1010899
  • Beskytter både frem- og baksiden
  • Tre kortlommer
  • Snakk med lokket lukket
  • Innebygd stativfunksjon
  • Lisensiert lommebokdeksel

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ferrari Genuine Leather Booktype case w/ stand  er et lommebokdeksel i ekte lær som passer iPhone 11 Pro Max. Dette lommebokdekselet er inspirert av Ferrari, og kommer med det samme elegante designet som interiøret i Ferrari-biler. Et lite hull på forsiden gjør det mulig å snakke med lokket lukket. Innsiden av lokket har tre kortlommer til f.eks. førerkort eller bankkort slik at du slipper å måtte ta med deg hele lommeboken.

Innebygd stativfunksjon

I tilfeller hvor du ikke vil eller kan holde telefonen din, kan dekslet også brukes som mobilstativ. Perfekt for å se på filmer, lese lengre tekster eller kikke på en oppskrift på kjøkkenet.

Lisensiert Ferrari lommebokdeksel

Mobildekselet og designet er lisensiert av Ferrari.

1010899 Ferrari Ferrari Genuine Leather Booktype case w/ stand Black for Apple iPhone 11 Pro Max FEHDEFLBKSN65BK Ferrari Genuine Leather Booktype case w/ stand  er et lommebokdeksel i ekte lær som passer iPhone 11 Pro Max. Dette lommebokdekselet er inspirert av Ferrari, og kommer med det samme elegante designet som interiøret i Ferrari-biler. Et lite hull på forsiden gjør det mulig å snakke med lokket lukket. Innsiden av lokket har tre kortlommer til f.eks. førerkort eller bankkort slik at du slipper å måtte ta med deg hele lommeboken. Innebygd stativfunksjon I tilfeller hvor du ikke vil eller kan holde telefonen din, kan dekslet også brukes som mobilstativ. Perfekt for å se på filmer, lese lengre tekster eller kikke på en oppskrift på kjøkkenet. Lisensiert Ferrari lommebokdeksel Mobildekselet og designet er lisensiert av Ferrari. Apple 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel & futteral
  4. Apple