Deksel for trådløs lading av iPhone 7 / 6 / 6s Plus

Exelium Wireless Charging Case - iPhone 7 Plus

  Art.nr: 249124
  • Lad din iPhone 7 Plus via QI
  • Kobles via Lightning-uttaket
  • Beskytter mot støt og slag

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lad iPhone 7 Plus trådløst? Støtte for trådløs lading finnes ikke innebygget i iPhone 7/ 6s / 6, men med Exelium WL Charging Case kan du lade din iPhone trådløst. Mobildekselet er modelltilpasset for iPhone 7 Plus og passer også for iPhone 6s  Plus og iPhone 6 Plus og gjør at du kan dra nytte av trådløs Qi-lading via frittstående trådløse ladere (selges separat) eller for eksempel de laderene som finnes på offentlige steder (Ikea, Starbucks osv). Ta med din iPhone 7 Plus inn i framtiden med Exelium WL Charging Case trådløse ladedeksel.

Lad iPhone 7 Plus trådløst

Å lade sin mobil trådløst er både praktisk men framfor alt bekvemmelig. Det gir deg også muligheten å kunne lade din telefon på ulike offentlige steder uten å trenge å ha med deg en lader i lommen. For å kunne lade en mobil trådløst trengs støtte for Qi. iPhone 7 Plus er ikke Qi-kompatibel, men Exelium WL Charging Case løser problemet gjennom å legge til funksjonen via et mobildeksel.  
Dekselet er laget i hard plast med gummi overflate på kantene som gir beskyttelse mot støt og slag, uten å legge til for mange millimeter så din telefon beholder nette følelse. 

Exelium Wireless Charging Magnetic Case iPhone

Tre på dekselet over telefonen og sett forsiktig inn lightning-pluggen i kontakten på telefonen og deretter er det bare å plassere telefonen på en trådløs Qi-lader for å ta del av bekvemmeligheten med å lade iPhone 7 Plus trådløst.

249124 Exelium Exelium Wireless Charging Case - iPhone 7 Plus UPMAI7PB Lad iPhone 7 Plus trådløst? Støtte for trådløs lading finnes ikke innebygget i iPhone 7/ 6s / 6, men med Exelium WL Charging Case kan du lade din iPhone trådløst. Mobildekselet er modelltilpasset for iPhone 7 Plus og passer også for iPhone 6s  Plus og iPhone 6 Plus og gjør at du kan dra nytte av trådløs Qi-lading via frittstående trådløse ladere (selges separat) eller for eksempel de laderene som finnes på offentlige steder (Ikea, Starbucks osv). Ta med din iPhone 7 Plus inn i framtiden med Exelium WL Charging Case trådløse ladedeksel. Lad iPhone 7 Plus trådløst Å lade sin mobil trådløst er både praktisk men framfor alt bekvemmelig. Det gir deg også muligheten å kunne lade din telefon på ulike offentlige steder uten å trenge å ha med deg en lader i lommen. For å kunne lade en mobil trådløst trengs støtte for Qi. iPhone 7 Plus er ikke Qi-kompatibel, men Exelium WL Charging Case løser problemet gjennom å legge til funksjonen via et mobildeksel.  Dekselet er laget i hard plast med gummi overflate på kantene som gir beskyttelse mot støt og slag, uten å legge til for mange millimeter så din telefon beholder nette følelse.  Tre på dekselet over telefonen og sett forsiktig inn lightning-pluggen i kontakten på telefonen og deretter er det bare å plassere telefonen på en trådløs Qi-lader for å ta del av bekvemmeligheten med å lade iPhone 7 Plus trådløst. Apple 1,5 2 49 NOK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple