Lommebokdeksel i saffiano skinn til iPhone SE (2020)/8/7/6

dbramante1928 New York Night Black for Apple iPhone 6/7/8

  Art.nr: 1009156
  • Laget av Saffiano-skinn
  • Tre kortlommer med RFID beskyttelse
  • Avtagbart magnetisk deksel
  • Magnetlås

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Svart
Rose
Svart
Grå
Grønn
Blå

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

MODE. av dbramante1928

Designed av dBramante1928 i Denmark. Alle dbramante1928 er håndlaget og produsert i egen fabrikk. Dyktige håndverkere står for produksjonen og anvender alltid materialer av høy kvalitet. Håndlaget. Prisvennlig.

New York er et lommebokdeksel av høy kvalitet for iPhone SE (2020)/8/7/6 fra dbramante1928. Dekslet er laget av Saffiano-skinn i stilig finish. Den kommer med 3 RFID-beskyttede kortlommer og en lomme for sedler. Hvis du ønsker å ha mindre med seg, er det lett å ta av det innvendige dekselet, slik at telefonen får plass i lommen.

Saffiano skinn 

Saffiano skinn er en spesifikk type behandlet skinn som lettest blir gjenkjent av det rutete mønsteret og den stilige finishen. Saffiano skinnet har blitt impregnert med voks for å gjøre det vannavstøtende, men voksbehandlingen forbedrer også holdbarheten til læret. Den blanke overflaten har mange fordeler når det gjelder å holde den ren og ryddig. Du trenger ikke å bekymre deg for at lommebokdekslet blir farget, det er bare å tørke bort.

Avtakbart lommebokdeksel

Sett telefonen i det elegante, modelltilpassede lommebokdekselet, som er nøye designet og som gir deg full tilgang til alle porter, knapper og funksjoner. I tider hvor du bare trenger mobiltelefonen, kan du veldig enkelt ta av lommebokdekslet. Du trenger ikke rote med noe avansert festeanordning, da den veldig enkelt festes riktig ved hjelp av innebygd magnet. 

RFID-beskyttelse 

RFID er en type signal som anvendes i kontaktløs betaling, men også noe som den skyldige kan forsøke å gjenskape ved falske formål. Lokket er utstyrt med en RFID-blokkering som forhindrer RFID-signaler fra å reise både inn og ut av lommebokdekslet, for at du skal kjenne deg trygg.

Støtter trådløs lading 

Det tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade.

1009156 dbramante1928 dbramante1928 New York Night Black for Apple iPhone 6/7/8 NYI8NIBL5335 MODE. av dbramante1928 Designed av dBramante1928 i Denmark. Alle dbramante1928 er håndlaget og produsert i egen fabrikk. Dyktige håndverkere står for produksjonen og anvender alltid materialer av høy kvalitet. Håndlaget. Prisvennlig. New York er et lommebokdeksel av høy kvalitet for iPhone SE (2020)/8/7/6 fra dbramante1928. Dekslet er laget av Saffiano-skinn i stilig finish. Den kommer med 3 RFID-beskyttede kortlommer og en lomme for sedler. Hvis du ønsker å ha mindre med seg, er det lett å ta av det innvendige dekselet, slik at telefonen får plass i lommen. Saffiano skinn  Saffiano skinn er en spesifikk type behandlet skinn som lettest blir gjenkjent av det rutete mønsteret og den stilige finishen. Saffiano skinnet har blitt impregnert med voks for å gjøre det vannavstøtende, men voksbehandlingen forbedrer også holdbarheten til læret. Den blanke overflaten har mange fordeler når det gjelder å holde den ren og ryddig. Du trenger ikke å bekymre deg for at lommebokdekslet blir farget, det er bare å tørke bort. Avtakbart lommebokdeksel Sett telefonen i det elegante, modelltilpassede lommebokdekselet, som er nøye designet og som gir deg full tilgang til alle porter, knapper og funksjoner. I tider hvor du bare trenger mobiltelefonen, kan du veldig enkelt ta av lommebokdekslet. Du trenger ikke rote med noe avansert festeanordning, da den veldig enkelt festes riktig ved hjelp av innebygd magnet.  RFID-beskyttelse  RFID er en type signal som anvendes i kontaktløs betaling, men også noe som den skyldige kan forsøke å gjenskape ved falske formål. Lokket er utstyrt med en RFID-blokkering som forhindrer RFID-signaler fra å reise både inn og ut av lommebokdekslet, for at du skal kjenne deg trygg. Støtter trådløs lading  Det tynne mobildekselet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade. Apple 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple