Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Silikondeksel til iPhone SE (2020)

Apple iPhone SE Silicone Case - Black

  Art.nr: 1012762
  • Originaldeksel fra Apple
  • Matt finish og innerfôr i mikrofiber
  • Formtilpasset til kanter og knapper
  • Fungerer med trådløs lading

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Svart

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Apple iPhone SE Silicone Case er et formtilpasset silikondeksel til iPhone SE. Det dekker volumknappene, sideknappen og kantene perfekt så telefonen kjennes like hendig ut som uten deksel. Det myke fôret av mikrofiber beskytter baksiden av telefonen mot riper og utsiden i silikon gir godt grep. Dekselet er kompatibelt med trådløs lading.

Akkurat som alle Apple-designede deksler har dette blitt testet i flere tusen timer gjennom hele design- og produksjonsprosessen. Ikke bare ser det bra ut, men det beskytter også telefonen mot riper og støt.

1012762 1012762 Apple Apple iPhone SE Silicone Case - Black MXYH2ZM/A Apple iPhone SE Silicone Case er et formtilpasset silikondeksel til iPhone SE. Det dekker volumknappene, sideknappen og kantene perfekt så telefonen kjennes like hendig ut som uten deksel. Det myke fôret av mikrofiber beskytter baksiden av telefonen mot riper og utsiden i silikon gir godt grep. Dekselet er kompatibelt med trådløs lading. Akkurat som alle Apple-designede deksler har dette blitt testet i flere tusen timer gjennom hele design- og produksjonsprosessen. Ikke bare ser det bra ut, men det beskytter også telefonen mot riper og støt. Apple 4 1 379 NOK 379 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple