Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Lommebok i skinn med MagSafe til iPhone

Apple iPhone Leather Wallet with MagSafe - Saddle Brown

  Art.nr: 1015151
  • Originallommebok fra Apple
  • Innebygde magneter
  • Fungerer med MagSafe-ladere
  • Ekte, europeisk skinn

Internett

Forhåndsbestill – Releasedato: 23.10.2020
Variant Saddle Brown

Info

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Lommeboken i skinn med MagSafe til iPhone er utviklet med tanke på både form og funksjon, slik at du alltid har ID- og betalingskortene lett tilgjengelig.

Den er laget av spesialgarvet europeisk skinn og har kraftige, innebygde magneter som gjør at den enkelt festes til baksiden av iPhonen din. Du kan til og med feste den på klare deksel og silikondeksel – og på den måten skape din egen stil. Lommeboken i skinn skader ikke kortene dine.

1015151 Apple Apple iPhone Leather Wallet with MagSafe - Saddle Brown MHLR3ZM/A Lommeboken i skinn med MagSafe til iPhone er utviklet med tanke på både form og funksjon, slik at du alltid har ID- og betalingskortene lett tilgjengelig. Den er laget av spesialgarvet europeisk skinn og har kraftige, innebygde magneter som gjør at den enkelt festes til baksiden av iPhonen din. Du kan til og med feste den på klare deksel og silikondeksel – og på den måten skape din egen stil. Lommeboken i skinn skader ikke kortene dine. Apple 695 NOK 695 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple