Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Lommebok i skinn med MagSafe til iPhone

Apple iPhone Leather Wallet with MagSafe - Baltic Blue

  Art.nr: 1015150
  • Originallommebok fra Apple
  • Innebygde magneter
  • Fungerer med MagSafe-ladere
  • Ekte, europeisk skinn

Internett

Forhåndsbestill – Releasedato: 23.10.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Baltic Blue

Info

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Lommeboken i skinn med MagSafe til iPhone er utviklet med tanke på både form og funksjon, slik at du alltid har ID- og betalingskortene lett tilgjengelig.

Den er laget av spesialgarvet europeisk skinn og har kraftige, innebygde magneter som gjør at den enkelt festes til baksiden av iPhonen din. Du kan til og med feste den på klare deksel og silikondeksel – og på den måten skape din egen stil. Lommeboken i skinn skader ikke kortene dine.

1015150 Apple Apple iPhone Leather Wallet with MagSafe - Baltic Blue MHLQ3ZM/A Lommeboken i skinn med MagSafe til iPhone er utviklet med tanke på både form og funksjon, slik at du alltid har ID- og betalingskortene lett tilgjengelig. Den er laget av spesialgarvet europeisk skinn og har kraftige, innebygde magneter som gjør at den enkelt festes til baksiden av iPhonen din. Du kan til og med feste den på klare deksel og silikondeksel – og på den måten skape din egen stil. Lommeboken i skinn skader ikke kortene dine. Apple 695 NOK 695 NewCondition OnlineOnly
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple