Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Originalt silikondeksel til iPhone 7 Plus / 8 Plus

Apple iPhone 8 Plus / 7 Plus Silicone Case - Midnight Blue

  Art.nr: 1014533
  • Originalt deksel fra Apple
  • Omslutter kanter og knapper
  • Fungerer med trådløs lading
  • Silikon-finish og innside i mikrofiber

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Silikondekselet er designet av Apple, spesielt for iPhone 8 Plus / 7 Plus . Det sitter perfekt rundt volumknappene og sideknappen og følger formen på telefonen uten å gjøre den merkbart større. Det myke mikrofiberfôret på innsiden av dekselet beskytter iPhonen. Utsiden i silkemyk silikon gjør at dekselet ligger godt i hånden. Du kan beholde det på hele tiden, også når du lader telefonen trådløst.

Som med alle deksler designet av Apple har det vært gjennom tusenvis av timer med testing i design- og produksjonsfasen. Så i tillegg å være flott å se på, beskytter det iPhonen mot riper og støt.

Dekselet fungerer også med trådløs lading, noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at telefonen blir skadet.

1014533 1014533 Apple Apple iPhone 8 Plus / 7 Plus Silicone Case - Midnight Blue MQGY2ZM/A Silikondekselet er designet av Apple, spesielt for iPhone 8 Plus / 7 Plus . Det sitter perfekt rundt volumknappene og sideknappen og følger formen på telefonen uten å gjøre den merkbart større. Det myke mikrofiberfôret på innsiden av dekselet beskytter iPhonen. Utsiden i silkemyk silikon gjør at dekselet ligger godt i hånden. Du kan beholde det på hele tiden, også når du lader telefonen trådløst. Som med alle deksler designet av Apple har det vært gjennom tusenvis av timer med testing i design- og produksjonsfasen. Så i tillegg å være flott å se på, beskytter det iPhonen mot riper og støt. Dekselet fungerer også med trådløs lading, noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at telefonen blir skadet. Apple 5 1 399 NOK 399 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple