Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Silikondeksel med MagSafe til iPhone 12 Mini

Apple iPhone 12 mini Silicone Case with MagSafe - Plum

  Art.nr: 1015140
  • Originaldeksel fra Apple
  • Innebygde magneter
  • Fungerer med MagSafe-ladere
  • Silkeglatt overflate og mikrofiberfôr

Internett

Forhåndsbestill – Releasedato: 13.11.2020

Denne varen selges kun på internett.

Variant Plum

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Designet av Apple, spesielt for iPhone 12 Mini. Silikondekselet med MagSafe er en perfekt måte å beskytte iPhonen på.

Den silkemyke utsiden i silikon gjør det behagelig å holde i. Og innsiden er trukket i myk mikrofiber for enda bedre beskyttelse.

Med innebygde magneter som posisjonerer seg perfekt på iPhone 12 Mini. Magnetismen i 12 Mini-dekslet sørger for lekende lett til- og frakobling. Hver gang. Magnetene sørger for perfekt posisjonering og gir raskere og enklere lading enn noensinne. Når det er på tide å lade, er det bare å smekke MagSafe-laderen på plass på dekselet, eller plassere den på den Qi-sertifiserte ladeplaten.

I likhet med alle andre deksler designet av Apple, har det vært gjennom tusenvis av timer med testing i design- og produksjonsfasen. Så i tillegg til å være flott å se på, beskytter det iPhonen mot riper og støt.

1015140 Apple Apple iPhone 12 mini Silicone Case with MagSafe - Plum MHKQ3ZM/A Designet av Apple, spesielt for iPhone 12 Mini. Silikondekselet med MagSafe er en perfekt måte å beskytte iPhonen på. Den silkemyke utsiden i silikon gjør det behagelig å holde i. Og innsiden er trukket i myk mikrofiber for enda bedre beskyttelse.Med innebygde magneter som posisjonerer seg perfekt på iPhone 12 Mini. Magnetismen i 12 Mini-dekslet sørger for lekende lett til- og frakobling. Hver gang. Magnetene sørger for perfekt posisjonering og gir raskere og enklere lading enn noensinne. Når det er på tide å lade, er det bare å smekke MagSafe-laderen på plass på dekselet, eller plassere den på den Qi-sertifiserte ladeplaten. I likhet med alle andre deksler designet av Apple, har det vært gjennom tusenvis av timer med testing i design- og produksjonsfasen. Så i tillegg til å være flott å se på, beskytter det iPhonen mot riper og støt. Apple 595 NOK 595 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple