Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Original silikondeksel til iPhone 11

Apple iPhone 11 Silicone Case - Black

  Art.nr: 1009903
  • Originalt deksel fra Apple
  • Omslutter kanter og knapper
  • Fungerer med trådløs lading
  • Silikon-finish og innside i mikrofiber

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Black

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Silikondekselet er designet av Apple, spesielt for iPhone 11. Det sitter perfekt rundt volumknappene og sideknappen og følger formen på telefonen uten å gjøre den merkbart større. Det myke mikrofiberfôret på innsiden av dekselet beskytter iPhonen. Utsiden i silkemyk silikon gjør at dekselet ligger godt i hånden. Du kan beholde det på hele tiden, også når du lader telefonen trådløst.

Som med alle deksler designet av Apple har det vært gjennom tusenvis av timer med testing i design- og produksjonsfasen. Så i tillegg å være flott å se på, beskytter det iPhonen mot riper og støt.

Dekselet fungerer også med trådløs lading, noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at telefonen blir skadet.

1009903 1009903 Apple Apple iPhone 11 Silicone Case - Black MWVU2ZM/A Silikondekselet er designet av Apple, spesielt for iPhone 11. Det sitter perfekt rundt volumknappene og sideknappen og følger formen på telefonen uten å gjøre den merkbart større. Det myke mikrofiberfôret på innsiden av dekselet beskytter iPhonen. Utsiden i silkemyk silikon gjør at dekselet ligger godt i hånden. Du kan beholde det på hele tiden, også når du lader telefonen trådløst. Som med alle deksler designet av Apple har det vært gjennom tusenvis av timer med testing i design- og produksjonsfasen. Så i tillegg å være flott å se på, beskytter det iPhonen mot riper og støt. Dekselet fungerer også med trådløs lading, noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at telefonen blir skadet. Apple 5 2 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple