Originalt skinndeksel til iPhone 11 Pro

Apple iPhone 11 Pro Leather Folio - Black

  Art.nr: 1009930
  • Originalt deksel fra Apple
  • Beskytter frem- og baksiden
  • Plass til bankkort og sedler
  • Vekker skjermen når du åpner dekselet
  • Fungerer med trådløs lading

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

1 269,-

Delbetal fra 151,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Det luksuriøse Folio-skinndekselet for iPhone 11 Pro er laget av spesialgarvet europeisk kvalitetsskinn. Det følger formen på telefonen perfekt, uten å gjøre den merkbart større. Når du åpner det, vekker du iPhone 11 Pro til live. Når du lukker det, går den i dvale. Innsiden av mykt mikrofiberfôr gir ekstra beskyttelse og har flere lommer for sedler og betalingskort. Du kan beholde det på hele tiden, også når du lader telefonen trådløst.

Som med alle deksler designet av Apple har det vært gjennom tusenvis av timer med testing i design- og produksjonsfasen. Så i tillegg å være flott å se på, beskytter det iPhonen mot riper og støt.

Dekselet fungerer også med trådløs lading, noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at telefonen blir skadet.

1009930 Apple Apple iPhone 11 Pro Leather Folio - Black MX062ZM/A Det luksuriøse Folio-skinndekselet for iPhone 11 Pro er laget av spesialgarvet europeisk kvalitetsskinn. Det følger formen på telefonen perfekt, uten å gjøre den merkbart større. Når du åpner det, vekker du iPhone 11 Pro til live. Når du lukker det, går den i dvale. Innsiden av mykt mikrofiberfôr gir ekstra beskyttelse og har flere lommer for sedler og betalingskort. Du kan beholde det på hele tiden, også når du lader telefonen trådløst. Som med alle deksler designet av Apple har det vært gjennom tusenvis av timer med testing i design- og produksjonsfasen. Så i tillegg å være flott å se på, beskytter det iPhonen mot riper og støt. Dekselet fungerer også med trådløs lading, noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at telefonen blir skadet. Apple 5 1 1269 NOK 1269 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple