Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tynt mobildeksel til iPhone SE (2020)/8/7

Andersson Soft Case Transparent for Apple iPhone 7/8

  Art.nr: 1008152
  • Beskytter mot riper og støt
  • Slitesterk materiale
  • Tilgang til alle knapper og tilkoblinger
  • Tynn design
  • Gripevennlig

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Gjennomsiktig

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Beskytt din iPhone SE (2020)/8/7 mot riper og støt. Andersson Soft Case er laget av slitesterk TPU plast, et silikonlignende materiale med fordelaktige egenskaper. Gi smarttelefonen din en god beskyttelse mot støt og riper, samtidig som den ligger godt og behagelig i hånden.

Modelltilpassede hull for kamera og taster gjør at du får full tilgang til alle telefonens funksjoner, selv med deksel. 

Støtter trådløs lading 

Det tynne mobildekslet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade.

1008152 Andersson Andersson Soft Case Transparent for Apple iPhone 7/8 DIP809 Transparent Beskytt din iPhone SE (2020)/8/7 mot riper og støt. Andersson Soft Case er laget av slitesterk TPU plast, et silikonlignende materiale med fordelaktige egenskaper. Gi smarttelefonen din en god beskyttelse mot støt og riper, samtidig som den ligger godt og behagelig i hånden. Modelltilpassede hull for kamera og taster gjør at du får full tilgang til alle telefonens funksjoner, selv med deksel.  Støtter trådløs lading  Det tynne mobildekslet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade. Apple 4,8 5 79 NOK 79 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple