Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Flip-cover til iPhone SE (2020)/8/7

Andersson Slim Wallet Case for Apple iPhone 7/8

  Art.nr: 1008343
  • Beskytter front og bakside
  • Kortlomme
  • Stativfunksjon
  • Snakk med lokket lukket

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Beskytt din iPhone SE (2020)/8/7 med Andersson Slim Wallet Case. Dekselet beskytter både front og bakside på mobiltelefon mot riper og støt, uten at mobiltelefonen føles større. Et lite skåret hull på forsiden gjør det mulig å snakke med lokket lukket. Innsiden av lokket har en kortlomme for f.eks. bankkort eller førerkort, noe som gjør at Andersson Slim Wallet Case kan erstatte lommeboken. Passer perfekt til deg som alltid glemmer lommeboken hjemme. 

Støtter trådløs lading

Det tynne mobildekslet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade.

Stativfunksjon

Fest dekselet i lommeboken og vinkle telefonen til ønsket vinkel for å bruke den innebygde stativfunksjonen. Perfekt for å se på filmer, lese lengre tekster eller kikke på en oppskrift på kjøkkenet.

1008343 Andersson Andersson Slim Wallet Case for Apple iPhone 7/8 DIP625 Black Beskytt din iPhone SE (2020)/8/7 med Andersson Slim Wallet Case. Dekselet beskytter både front og bakside på mobiltelefon mot riper og støt, uten at mobiltelefonen føles større. Et lite skåret hull på forsiden gjør det mulig å snakke med lokket lukket. Innsiden av lokket har en kortlomme for f.eks. bankkort eller førerkort, noe som gjør at Andersson Slim Wallet Case kan erstatte lommeboken. Passer perfekt til deg som alltid glemmer lommeboken hjemme.  Støtter trådløs lading Det tynne mobildekslet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade. Stativfunksjon Fest dekselet i lommeboken og vinkle telefonen til ønsket vinkel for å bruke den innebygde stativfunksjonen. Perfekt for å se på filmer, lese lengre tekster eller kikke på en oppskrift på kjøkkenet. Apple 1 1 59 NOK 59 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple