Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Multifunksjonell lommebokdeksel i ekte skinn til iPhone X/XS

Andersson Multifunctional Leather Wallet Case Black for Apple iPhone X/XS

  Art.nr: 1008524
 • 360° beskyttelse i ekte skinn
 • 11 kortlommer med RFID-beskyttelse
 • Myntlomme med glidelås
 • Avtagbart skall
 • En praktisk helhetsløsning

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lommebok og mobildeksel i ett - men ikke sånn som vi er vant med fra tidligere. Det finnes utallige lommebokdeksler på markedet i dag som lar deg ta med deg de viktigste kortene dine sammen med mobilen. Andersson Multifunctional Leather Wallet Case som passer til iPhone X/XS er her for å ta lommebokdeksler til et helt nytt nivå.

Dekselet er utstyrt med 11 RFID-beskyttede kortlommer og glidelåslomme til mynter, nips og ræl. Det modelltilpassede dekselet er utformet med en liten lærflapp på baksiden, denne føres inn i ytterdekselet og sørger for at mobilen din sitter trygt og godt. Innimellom trenger du kanskje ikke å ha med deg kort og småpenger, da kan du løsne innerdekselet og bare ta med deg mobilen.  

Dette funksjonsrike lommebokdeksel er utformet for deg som ønsker deg en alt-i-ett-løsning til lommebok og mobil. 

11 kortlommer med RFID-beskyttelse

De fleste moderne bankkort i dag er utstyrt med en RFID-chip, som muliggjør betaling ved å holde kortet inntil kortleseren. Det fører dessverre med seg risiko, da dette signalet, ved hjelp av avansert skimmingteknologi, lar seg gjenskape og kan brukes til bedrageri. Lokket er utstyrt med en RFID-blokkering som forhindrer RFID-signaler fra å trenge både inn i og ut av lommebokdekslet, for at du skal være trygg.  

RFID-sperre beskytter deg mot skimming.
Smart innerdeksel kan løsnes hvis du bare vil ha med deg selve telefonen.

Deksel i futteralet

Baksiden av plastskallet som holder mobilen din på plass er kledd i skinn, med en liten skinnlapp som fester plastdekselet i futteralet. Trekk flappen ut av den dedikerte lommen, og du kan ta med deg bare mobilen i plastdekselet. Praktisk i tilfeller der alt du trenger er mobilen. 

Myntlomme med glidelås

Myntlomme. Det er til vanlig forbeholdt tradisjonelle lommebøker. Men så praktisk det er! Hvis du har tatt del av det helt kontantløse samfunnet så kan du jo oppbevare passbilder, nøkler, hårstrikk og tyggis der i stedet. 

Glidelåslomme til mynt, nips og ræl.

Se også

(1 stk)
 • Laget av Saffiano-skinn
 • Tre kortlommer med RFID beskyttelse
 • Avtagbart magnetisk deksel

499,-

Se også

(1 stk)
 • Laget av Saffiano-skinn
 • Tre kortlommer med RFID beskyttelse
 • Avtagbart magnetisk deksel

499,-

1008524 Andersson Andersson Multifunctional Leather Wallet Case Black for Apple iPhone X/XS DIP712 Black Lommebok og mobildeksel i ett - men ikke sånn som vi er vant med fra tidligere. Det finnes utallige lommebokdeksler på markedet i dag som lar deg ta med deg de viktigste kortene dine sammen med mobilen. Andersson Multifunctional Leather Wallet Case som passer til iPhone X/XS er her for å ta lommebokdeksler til et helt nytt nivå. Dekselet er utstyrt med 11 RFID-beskyttede kortlommer og glidelåslomme til mynter, nips og ræl. Det modelltilpassede dekselet er utformet med en liten lærflapp på baksiden, denne føres inn i ytterdekselet og sørger for at mobilen din sitter trygt og godt. Innimellom trenger du kanskje ikke å ha med deg kort og småpenger, da kan du løsne innerdekselet og bare ta med deg mobilen.   Dette funksjonsrike lommebokdeksel er utformet for deg som ønsker deg en alt-i-ett-løsning til lommebok og mobil.  11 kortlommer med RFID-beskyttelse De fleste moderne bankkort i dag er utstyrt med en RFID-chip, som muliggjør betaling ved å holde kortet inntil kortleseren. Det fører dessverre med seg risiko, da dette signalet, ved hjelp av avansert skimmingteknologi, lar seg gjenskape og kan brukes til bedrageri. Lokket er utstyrt med en RFID-blokkering som forhindrer RFID-signaler fra å trenge både inn i og ut av lommebokdekslet, for at du skal være trygg.   Deksel i futteralet Baksiden av plastskallet som holder mobilen din på plass er kledd i skinn, med en liten skinnlapp som fester plastdekselet i futteralet. Trekk flappen ut av den dedikerte lommen, og du kan ta med deg bare mobilen i plastdekselet. Praktisk i tilfeller der alt du trenger er mobilen.  Myntlomme med glidelås Myntlomme. Det er til vanlig forbeholdt tradisjonelle lommebøker. Men så praktisk det er! Hvis du har tatt del av det helt kontantløse samfunnet så kan du jo oppbevare passbilder, nøkler, hårstrikk og tyggis der i stedet.  Apple 399 NOK 399 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Deksel og futteral
 4. Apple